Helgen rullar på

Igår, fredag så smög jag hemifrån tidigt för att åka och handla. Hela huset sov och jag ville inte ha med barnen. Skönt med lite egentid :D
 
 
Sedan åkte vi ut på lite ärenden. Förbi jobbet där jag skrev på ledighet fram till 31/7 men jag kommer troligtvis inte börja jobba förrän 12/8. Det känns kanske som långt borta men det kommer gå så sjukt snabbt :( Tänk att jag snart varit hemma 1 år, hur??
Sedan förbi F´s jobb och lämna ny sjukskrivning. Vi får se hur länge han blir hemma. Han måste först jobba upp foten så han inte har ont och klarar av att jobba.
 
Väl hemma igen så blev det träning, 45 minuters löpning! Men på kvällen åt jag mer än jag borde. Vi har ju kvar så mycket gott från julen... Så det blev en hel del digestive med ost mumsigt gott!!
 
 
Idag, lördag har jag pysslat massor med papper. Sammanställt det gångna årets räkningar och räknat ut min/vår bruttoinkomst under 2012. Det visar sig att vi betalt för mycket i fritidsavgift, 1226kr för mycket. Och till facket har jag betalat 933kr för mycket. Jag har nu mailat både kommun och facket så får vi se om jag kan få pengarna retroaktivt eller något.
 
Det blir ingen bio ikväll då barnvakten inte kunde men förhoppningsvis så blir det bio nästa helg istället. Känner att jag och F måste ut själva utan barnen. Barnen tar så mycket tid och ork just nu, speciellt när vi umgås 24timmar om dygnet.
 
Imorgon måste jag ut och köpa presenter till vårt nästa födelseagsbarn som fyller år på måndag. :D
 
Ni får ha en fortsatt härlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0