Onsdag, torsdag

Henry är ok nu igen så han gick till skolan igår igen. Samuel är däremot fortfarande rejält förkyld, täppt i näsan och hostig.Vi får knappt sova om nätterna. Imorse lämnade F barnen så jag fick sova lite till.
Hoppas han snart blir bra igen!
 
Igår, onsdag städade jag och cyklade en dryg mil på min cykel. Känns bra att träna men äter fortfarande gott varje dag. Mitt sockerberoende är på sin topp men snart vänder det igen. Ligger inom normalBMI men har ju ett mål som jag ska nå så småningom. Kör jag ett par veckor med bra kost och mer träning så når jag mitt mål så varför ska det vara så svårt att köra igång? Jag klarade att gå ner 16 kg då borde ju inte de få sista kilona vara så svåra, eller?
 
 
Jag lade in en del annonser på Tradera igår. Hoppas få sålt det annars så kommer jag skänka bort kläderna.
 
Idag, torsdag har jag fortsatt storstädningen. Jag tar lite i taget. Sedan ska jag sitta vid datorn en del och göra läxor med barnen.
Alicia har kommit in på pysselkursen i Tumba och börjar om 2 veckor. Kul!
 
Imorgon, 1:a februari är det 12 år sedan vi förlovade oss! <3
 
 
Jag har semester hela februari wihooo. Det kommer ju inte kännas som semester direkt eftersom barnen går i skolan ändå. Men jag har kvar 25 semesterdagar och 20 dagar måste tas ut innan sista mars annars får jag de kontant och jag föredrar ledighet. Februari har 20 arbetsdagar så då får jag en full månadslön plsu semestertillägg i slutet av mars wihooo
 
Det negativa är att jag knappt får några pengar alls i februari för FK har ett annat system. 21/1-31/1 föräldrapenningsdagar får jag 27/2. Och jag kan inte ta ut föräldrapenning 1/2-20/2 för då har jag ju semester...Vi får låna från sparpengarna och sedan lägga tillbaka de i mars.
 
Nu måste jag ta hand om Samuel men ha en härlig fredag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0