Onsdag

 
Idag har jag varit med Alicia hos Barnläkarmottagningen angående hennes sängvätande m.m. Hon fick göra en flödesmätning och denna gång gick det perfekt. Läkaren ska kolla på det och se hur det ser ut. Ingen urin i blåsan efteråt heller. Hon har kissat i sängen 2ggr sedan vi var där sist.
Jag har beställt en speciell armbandsklocka idag som man kan ställas in på 8 alarm som vibrerar. Den är tänkt att påminna henne om att gå och kissa regelbundet under dagen. I skolan kan hon ibland gå en hel dag utan att kissa... Nu ska vi få bukt med henne dagliga rutiner för det kan hälpa henne även under natten.
 
 
 

Armbandsklocka med larm

Armbandsklocka med larm används vid urinläckage dagtid. Klockan visar tid och datum som en vanlig klocka men det går också att ställa in påminnelser vid antingen specifika tidpunkter eller vid upprepande intervall, t.ex. varannan timme. 

Larmar diskret för att påminna barn eller vuxna att de ska tömma blåsan under dagtid. Används även som påminnelse vid t.ex. medicinering eller diabetes. 

Obs! Det går inte att använda larmet vid nattlig enures då larmet inte är fuktkänsligt eller har tillräckligt hög ljudeffekt. 

 Armbandsklocka WobL Watch Lila

Armbandsklocka med 8 inställbara tidsalarm med vibration eller ljud och auto-repeat alarm. Påminner användaren om att tömma blåsan, ta sin medicin m.m.
 
425,00 kr (SEK)
 
 
 
Den köpte vi på www.sangvatningsbutiken.se
 
Jag har kontaktat Alicias försäkringsbolag Trygg-Hansa för att fråga om de hjälper till ekonomiskt när det gäller rekommenderade hjälpmedel vid anures. Hoppas det! Något ska man väl få för pengarna man betalar in varje månad??!!
 
Imorgon är det fredag och jag ska handla mat, förbi jobbet och prata med chefen, träna och hela faderullan. Nu är jag inne på andra dagen mot mitt viktmål och det känns bra! Nu ska sista kilona bort bort bort!!!
 
Ha en härligt skön helg!
 
ps. om jag får barnvakt till lördag så ska jag överraska F med att ta med honom på bio. Hobbit. Första gången ute själva sedan Samuel kom. Hoppas barnvakten säger ja! :D men sssccchhh det är en hemlis haha :D
Jag tror/hoppas att inte F läser bloggen d.s.

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0