Öronläkaren

Rören sitter kvar där de sitter vad läkaren kunde se.
 
Så nu ska Henrys rör opereras ut och det blir den 7/2 klockan 12.00.
 
Läskigt med operation men det går nog bra!
 
 
Sedan frågade jag om jag kunde skriva in mig som patient och det gick bra! Så 11/3 (Samuels 1-årsdag) så ska jag få gå till Henrys öronläkare på en ordentlig öronkoll.
 
Jag har ju haft problem i ca 2 år med susningar, pip, hör pulsen slå, känns som vatten bakom trumhinnan m.m. Nu sedan ett par månader tillbaka är det lock hela tiden... När jag känner med en tops så får jag inte in den riktigt. Det känns som det tar stopp, som om örat ramlat ihop på något sätt.
 
Men jag har inte ont och jag hör bra, skumt.
 
 
Skönt att en specialist ska kolla på det så vi kan reda ut detta en gång för alla. Sköterskan sade att ibland sätter man in rör på vuxna vid sådana besvär. Jag har ju inga onda besvär men jag vill gärna veta vad som är fel, vad som har hänt!?
 
Nu ska jag hämta Alibali.
 
 
Henry sade att de där killarna som sjunger "dansa, pausa" är afrikaner. Då frågade F hur han vet det. Då sade Henry "de är bruna och har reggaesaker på sig"
Hahahah vad jag skrattade :)

Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas det går bra med Henrys öron och dina besvär också.Kan det inte vara en vaxpropp du har? Jag hör också pulsen det ena örat speciellt på natten. Känns faktiskt lite obehagligt. Ja använd nu cykelhjälm varje dag, när du cyklar. Jag ser också Akuten på Svt1

Svar: Har provat revaxör och då blev det ännu värre. Pulsen i örat ska vara ett vanligt problem. Jag tror det beror på stress.Japp, ska köpa hjälm snart! Kul att vi kollar på samma program :)
Chetti

2013-01-21 @ 18:07:52
Postat av: Stamp-E

jag börjar misstänka att du är lite hypokondrisk haha.... :D

nä men det ska ju bli skönt o bli ordentligt undersökt... MEN FÖR HELVETE CHETTI, håll De jävla topsa-jävlarna ute ur öronen... det ska du höra med läkaren om ... DE ÄR INTE till att använda i öronen, du ska inte stoppa in någonting över huvudtaget i öronen... det är därför så många har så mycket problem med öron, hörselgångar och trumhinnor, för dom ska in där och rota.... ge fan i det!

dansa pausa rules hehe

Svar: Ja, lite hypkondrisk kanske men jag springer inte till läkaren för vad som helst. Örat har ju spökat av och till under 2 år och läkarna på vårdcentralerna kan ju knappt något...
Ja, du har rätt, topsarna ska inte in i öronen och det kan ju vara det som är problemet.
Chetti

2013-01-22 @ 07:40:27
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Håller med Erik om topsen, men jag syndar en gång i månaden kanske med att ta nätt nätt en cm in, när det kittlar liksom.

De är bruna och har reggeasaker på sig, hahahaha underbart!

Svar: Jo, jag vet det där med topsen. Henrys öronläkare har sagt det ett par ggr =)
Chetti

2013-01-22 @ 10:47:18
URL: http://www.ingells.blogg.se
Postat av: Stamp-E

jupp. stop it!

2013-01-23 @ 12:32:34
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0