Tisdag

Igår, tisdag så började vi med ett nytt projekt för Samuel. Väcka honom samtidigt som stora barnen så han sover middag på rätt tid och slutligen somnar för kvällen på normal tid. Innan har han lagt sig 23/00 för natten och sovit till 10/11.
 
Det gick bra med vilan på dagen, en förmiddagsvila och en vila efter lunchen och på kvällen somnade han snabbt men vaknade efter en stund men somnade om ganska snabbt istället för att bli pigg och hålla på och leka i 2 timmar. Bra framsteg! Hoppas det fortsätter flyta på bra.
 
 
Men att få stora barnen i säng är ett riktigt skitgöra. Henry bråkar, skriker och vägrar somna. Han somnade typ 22.30 igår och dagen innan vid midnatt... Alicia ligger vaken i sin säng och kan inte somna.
Idag ska vi ta i med hårdhandskarna och få barnen att somna i tid. Vill ha lite egentid på kvällen faktiskt för just nu känns det INTE kul.
 
Vi var på Medbogarkontoret igår och lämnade in alla inkomstuppgifter för de månader vi betalat för mycket. Det kommer ta tid men det är ju ändå 1226kr!
Sedan var vi på Öppna förskolan och lekte och efter lunch sov Samuel i 2,5 timmar
 
 
Har pratat med Trygg-Hansa men nej anures, sängvätning är såklart inte med i barnförsäkringen... Det är sjukt att de bara kan utesluta vissa saker. Det gäller ju bara ett par hundralappar. bläää för dem
 
Resten av dagen tränade jag Biggest looser och var med barnen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0