Helgen som pågår

Igår var det så dags för vår 11:e bröllopsdag. A kom och passade barnen. Vi åkte först till Elgiganten där vi skulle köpa mobil och kamera men det var för lång kö så vi beställer nog online istället och hämtar upp bara.
 
Sedan åkte vi till en av våra favoritkinamatsrestauranger, Flower City i Zinkensdamm. Men jag blev lite besviken på maten, där var inget folk och maten vet jag inte hur länge den legat på värmning. Men men mysigt att vara ute själva och kunna prata i lugn och ro =)
Sedan visste vi inte vad vi skulle göra så vi åkte hem. Umgicks med A och D en stund innan de gick hem. Nästa gång får vi nog planera något annat än att bara gå ut och äta. Är lite sugen på kryssning =)
 
Idag, söndag drog vi till stranden i Sätra med A och D. Mycket folk! Det var varmt och skönt! Skönt att komma hemifrån, speciellt när det är så smutsigt härhemma. Skulle städat i helgen men pallade inte så det får bli städning i veckan, lite i taget. Får väl börja gå upp tidigare så inte halva dagen sovs bort haha
 
Ni får ha en härlig sommarvecka! Kämpa ni som jobbar, snart är det er tur att få njuta!
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Kul att få lite tid med varandra ibland. Magnus och jag var också barnfria i helgen och gick på konsert.

Svar: Ja, önskar mer av sådant men det får bli några ggr/år. Skönt att ni också fick vara själva =)
Chetti

2013-07-07 @ 22:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0