Malmö

Ja, jag bloggar även härifrån trots allt =D
 
Min mamma har fått en bärbar dator och det funkar ok med internet. 
 
Resan ner var jobbig, lilleman gnällde och hade sig. Jag läste böcker, han fick rita, lyssna på sin favoritmusik, äta kakor, gå runt i tåget men inget var bra =( Så det var ganska tufft men fram kom vi till slut. Stora barnen däremot skötte sig exemplariskt! Vid tåget möttes vi upp av mamma och syster Paula. Kul!
 
Vi åkte hem och senare kom min brors fru K och deras söner och hälsade på. Äntligen fick jag mysa med lillebror O igen, nu snart 11 månader gammal. Samuel och han lekte fint ihop när inte Samuel försökte slänga saker på honom/ta saker från honom. =)
 
På tisdagen kom min syster Karin och hälsade på och sedan min bror Max. Kul att ses! Senare kom min syster Paula på middag, lite senare kom barnens kusin Jonathan som är 16 år. Slutligen kom min brors fru K med pojkarna igen. Kul för Henry som är i samma ålder som min brorsson E. Så det var besök hela dagen lång! =)
 
Idag, onsdag har vi haft det lugnare. Vi har varit ute på lekplatser i några omgångar så barnen fått leka av sig. På kvällen kom min brors fru K med killarna igen till barnens stora glädje. De tyckte det var en tråkig dag fram tills att de kom.
 
Vi har fått äta mina mammas goda mat, Pippi med pommes frites och kåldolmar mmmmm
Just nu sover Samuel och mamma, barnen kollar på film och jag sitter här en sväng.
 
Imorgon ska vi träffa F´s brors familj, roligt! På fredag åker vi till Skurup, till kära syster Ingells. På lördag är det barnfri syskonfest hos syster Monika i Lund och på måndag är det dags för mammas
75-årsdag! Ni får ha en fortsatt fin vecka!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Pippi? hihihi

Svar: =D precis som när vi var små =)
Chetti

2013-07-22 @ 08:57:11
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0