Måndag/tisdag

Igår så passade vi D under dagen. Henry och D är som katt och hund tyvärr. De går absolut inte ihop och det är tråkigt. Så det är ett evigt kivande och bråkande...
 
Vi var ute i 2 omgångar och lekte på lekplatsen. Samuel älskar verkligen att springa ute, han blir som en vild ko på sommarbete och han skriker när vi ska in, slänger sig på golvet och gråter.
 
På kvällen såg jag en film
 
 
Cottage country. Jag säger bara haha, det är inte en komedi direkt eller man kan väl säga att det är en köttig komedi hehe. En mysig vecka i en skogsstuga eskalerar till oväntade grejer, blodiga grejer...
Jag tyckte det var underhållande haha. Och svenska Malin Åkerman spelade huvudrollen, tycker hon påminner så mycket om Cameron Diaz. 
 
Jag såg att Ersta Högskola lagt ut på deras hemsida vad eleverna ska ha med sig inför första skoldagen. 7 kompendium av olika papper bl.a. de två första kurserna, schema och så. På fredag är det första urvalet och då får jag se hur jag ligger till i antagningen, spännande =D
 
Idag tisdag har vi bara varit och handlat och var en sväng förbi mitt jobb för att skriva ut tågbiljetterna till Malmö. Vår skrivare är knasig som vanligt, irriterande! Tänk att vi åker på måndag, tiden går sjukt snabbt! Kul!!
 
Vi har köpt ny kamera och F ny mobil.
 
Nikon, 799kr, Elgiganten. 20,1 megapixels, 7X zoom. Rea, ord.pris 1299kr.
 
 Samsung, 149kr, Elgiganten. Enkel och inte låst till någon operatör.
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

En kamera behöver man alltid. Kul att se bilder på er! Hoppas ni får det bra i Malmö. Sommaren går alltför fort. Kram

Svar: Ja, en bra kamera är ju ett måste dels när man bloggar, dels när man har barn som växer alldeles för fort!Tack, ja sommaren springer verkligen iväg och snart är det dags för allvaret igen!
Kram
Chetti

2013-07-09 @ 17:23:51
URL: http://detenaochdetandra.blogg.se
Postat av: mamma

Det var ju väldigt vad ni handlar! Nu är madrasser, kuddar och täcken uppe från källaren ochväntar på er + babysängen. Källargångarna skall slipas och målas och hela källaren avstängd en hel vecka, så det är bekymmersamt för tvätterskorna.

Svar: Haha, vi handlar inte så mycket och om vi handlar är det något vi måste ha. Och ofta är det billigt ju =)Vi slösar inte pengar på museum och andra aktiviteter just nu för vi hänger mest runt hemmet.Ja, det ska bli kul att komma och sova hos dig! Barnen längtar verkligen mycket!
Chetti

2013-07-09 @ 22:10:06
Postat av: Anna

Ja det är synd att det är bråk hela tiden :-( men med Ali går det bra :-)
Får se om H och D kommer överens framöver
Ses imorgon
Kram

Svar: Ja, Alicia och D kommer bra överens trots åldersskillnaden, kul!Det blir säkert bra i framtiden när W också kommer och leker med Henry.
Kram
Chetti

2013-07-09 @ 22:44:55
URL: http://www.annaadidas.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

jaja men så är det, vissa ungar går inte ihop, inget att göra något åt. Man ska inte tvinga barn att vara ihop om de inte vill...

jag hittade en sjuukt fet skriva på nätet för 299 inkl frakt för ett tag sedan, en canon pixma, inklusive både svart och färgpatron, skriver, scannar, kopierar... det enda som inte ingick var datorsladd, men hey, det är ju inte så att man inte hittar det överallt... kolla prisjakt...

ses snart :) (ta med träningskläder så ska jag rasta dig haha)

krammelikramm

Svar: Vi tvingar inte de att vara ihop. Men om hon kommer hit och sover över, leker, vi passar henne m.m. så bråkar och kivas dem hela tiden. Det känns som ren avundsjuka från H´s sida att en tjej är här och hon tyr sig mest till Alicia.
Låter bra med skrivaren. Vår skrivare är egentligen riktigt fet men den strular med färgpatronerna. Vi har beställt ny och fortsätter det strular så lämnar vi tillbaka den.

Ja, jag får väl ta med tärningskläder men 1,5 mil klarar jag aldrig haha =D

Kram
Chetti

2013-07-10 @ 07:54:53
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0