Onsdag/torsdag

Igår var vi hemma hela dagen och tvättade och sådant. Alicia åkte iväg till stranden med en fröken från skolan och dennes barnbarn som är Alicias brevkompis. Kul att hon fick komma iväg.
 
Idag, torsdag har jag handlat och sedan var jag och Samuel ute i det stekheta vädret, gick och duschade av honom i vår lekpark där de har duschar och annat för våra betongbarn =D
 
 
 
Sedan har vi planerat för Alicias 10-årskalas. Hon vill ha speciella cupcakes och tårta med minecraft gubbar och allt vad det är. Det blir en runda till Panduro Hobby imorgon för där har de en massa skoj (dyrt..) Finns det andra affärer med sugarpast, icing och sådant?
 
Imorgon, fredag ska vi till SKHLM centrum och kolla på kläder åt Alicia. Först ska jag förbi kontoret och prata med chefen, berätta att jag kommit in och försöka byta lite föräldradagar mot "semester" så jag kan spara lite fler föräldradagar till kommande somrar.
På eftermiddagen/kvällen kommer A och barnen på fredagsmys. Ska bli kul!
 
 
 
På lördag har jag och Samuel en ensamdag utan syskon och då ska jag på träff med mina marsmammor som jag hållit ihop med nu i 2 år! =) Ska bli riktigt trevligt!
Och på lördag gör jag ett nytt försök på "Project normal life". Nu ska kilona bort genom att bara träna och äta rätt, inga dieter och annat utan bara bra mat och en ätardag på lördagar. Jag klarade det i höstas så jag ska minsann även klara det nu! Hatar hur jag bara går upp och upp, är mycket nära min vikt från förra året, deprimerande eller vad??
 
Nu rinner tiden iväg och om drygt 2 veckor jobbar jag igen, en vecka, och sedan sätter studierna igång! Skönt att F är hemma 4 veckor också men sedan kör vardagen igång på riktigt *hjälp*
 
Ni får ha en underbart härlig och varm helg! Njut för snart är vintern här igen...
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingela

http://bakgladje.blogspot.se/2010/09/hemmagjord-sugarpaste.html
http://www.recept.nu/johan_sorberg/_/_/buttercream_icing/
http://sockerrus.se/ovriga-bakverk/vanilla-sugar-cookies-and-royal-icing/
http://www.ica.se/recept/cupcakes/

Lycka till!

Svar: Tackar för länkarna! Ska kolla in dem =)
Chetti

2013-07-26 @ 13:23:48
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0