Torsd/fred

Det blev sent i onsdagskväll. D och Alicia låg och pratade m.m. Men när jag och Samuel vaknade nästa morgon hörde jag att de redan var uppe och lekte =)
Barnen tyckte det var kul att ha en kompis som sov över!
 
Igår hade vi barn här hela dagen. D var ju redan här och senare kom J och lekte med Henry. På kvällen tog J och hans mamma med Henry ut och fiskade. Det tyckte han var roligt!
 
Jag själv tvättade och handlade.
 
Vi fick en fin present av A
 
 
Vår digitalkamera har pajat =( Typiskt nu under semestertider. Men får väl kolla på Mediamarkt eller något, behöver inte vara någon dyr för vi tar bara foto ibland.
 
Idag har vi varit ute och lekt på lekplatser.
F är just nu på sin arbetsintervju för ett jobb som lagerarbetare på Scania i Södertälje, spännande. Kruxet är att han måste vara föräldraledig från 12/8 och 4 veckor framåt. Så vi får se vad de säger.
Mötet med facket och chefen gick som väntat. Chefen hade ingen giltig anledning till uppsägning så F får jobba vidare som vanligt... För andra gången...
Skönt att han har kvar jobbet och kul att se att det finns chans till att byta arbetsplats! =D
 
 
 
Olympus has fallen. Actionfilm med Morgan Freeman, Gerald Butler m.m. Hmm inget speciellt, terrorister tar över, vill döda amerikanarna, en ensam man räddar hela USA. Ja, det gamla vanliga =)
Gillar ni typiska amerikanska actionfilmer är detta något för er!
 
 
 
 
Call girl. En svensk film som skildrar skandalen från 70-talet där politiker m.m. gick till minderåriga prostituerade och slapp undan. Den är mycket bra, scenerna, kläderna, bilarna är så 70-tal. Över 2 timmar lång men sevärd!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

alltså den chefen... grrrrr

Svar: mmm Tell me about it. Han är ett riktigt tjockhuvud =D
Chetti

2013-07-08 @ 08:25:00
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0