Lördag och sommarvärme

Igår tog jag en ATF från jobbet. Det är något vi får vi som jobbat mer än 5 år på Citymail. 12 timmar att ta ut som vi vill. Så jag tog ut en hel dag igår. Det blir som en betald arbetsdag helt enkelt. Alla helger i sommar tar jag ut föräldrapenning för Henry. Jag har bara 60kr dagar kvar men det blir ju några hundralappar/månad. Försöker mixa och blanda för att kunna vara hemma till 11/8.
 
 
 
Igår var det så dags för mitt tandläkarbesök: Tänderna blev röntgade och noga genomkollade. Domen blev "du har perfekta tänder" och det kändes rejält skönt att höra! Jag hade lite tandsten men det var obetydligt och det skrapade hon snabbt bort. Så hon sade att det är bara fortsätta borsta, använda tandtråd och fluxa.
Jag blir kallad om 2 år igen. Hon sade att jag hade bra tänder. Det kostade mig 430kr eftersom jag hade 300kr kr i tandvårdsbidrag! Asskönt =D
 
Idag har jag storstädat i 5 timmar! Det blir ett par timmar imorgon också... men skönt att få rent även om det bara varar en kort stund.
Sedan gick jag, Alicia och Samuel ut och lekte i det underbara vädret. Samuel blir så arg och ledsen när vi ska hem igen. Han älskar friheten ute!
Medans jag städade och var ute och lekte så hade F och Henry sin pappa-Henry dag. De åt ute, gick på bio och lekte på lekland. Mysigt!
 
 
 
Idag är det en månad tills vi åker vi till Malmö. Tänk vad tiden går och snart sitter vi där i mammas kök och äter gott. =)
 
Hmm, måste börja fundera på vad jag och barnen ska göra i sommar. Utflykter och sådant i Sthlmsområdet. Det blir Skansen, museum, stranden och sådant. Vad ska ni hitta på i sommar??
 
Ni får ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: paula

jag kommer upp till er efter den 29 juli för den dagen firar vi 4 år och då ska vi äta på restaurang. :-) jag ringer till dig och kollar av vilka dagar som e bäst! :-) fyller inte felix 40 år nu den 2 eller 3 augusti?

Svar: Ja, du är mer än välkommen upp! Jo, F fyller 40 år 2/8 men vi har inga planer än för denna dag. Vi går väl ut och äter typ!
Chetti

2013-06-15 @ 19:52:00
Postat av: Ingela

Jag har ju inga pengar men tänkte försöka få till en tripp till Karlskrona för att gå på Bodaborg med barnen. De älskar ju det =)

Svar: Låter kul med Bodaborg! =D
Chetti

2013-06-17 @ 09:12:44
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0