Måndag-tisdag

Vi hade funderingar på att åka till Skansen igår men när jag priserna så tyckte jag det var för dyrt. 150kr för vuxen, 60kr för barn och så ligger det liksom minst en dryg timme härifrån med t-bana och buss.
Så vi hoppade det men jag såg att man kommer in gratis med Coop medmera kort tre speciella datum i år och nästa datum var i september. Kanske åker dit då istället, och gratis =)
 
Sedan fanns det rabatt med DN kort men det har vi inte och jag känner ingen som har det heller. Känner ni någon med DN kort?
 
Så vi har faktiskt hållit oss i krokarna både igår och idag. Vi har varit ute och lekt på lekplatser och så. Vi har underbart fint väder!
Vi ska snart bege oss ut i skogen och ha utflykt, doppa fötterna i vattnet kanske??
 
Imorgon blir det en tvätt och städdag. Tråkigt men det behövs också göras, trots semester.
 
Två filmer har jag hunnit med
 
 
 
 
Lore. Ett tyskt drama som utspelar sig i tyskland precis i slutet av andra världskriget. Den handlar om en nazistfamilj och följderna av kriget för dem. Den var riktigt bra, gripande och sevärd.
 
 
The power of few. Detta är ett drama om flera olika människors öden. Allt utspelas samtidigt. Den är underlig, gripande och allt på en och samma gång. Kan inte säga att den är bra direkt men en trevlig söndagsfilm kanske?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0