Söndag, Gröna Lund, borttappade hemmanycklar

Igår var vi på Gröna Lund. Det var ju McDonaldsdagen och dags att utnyttja våra vinster, 4 åkband plus entré. Dessutom fick man en massa olika saker därinne som paraply, mjölk, kakor, frukt m.m.
Och på vägen hem fick vi ett gratis Happy Meal och en gratis sallad.
 
Det var en fin dag med strålande solsken. Det enda orosmolnet var Henry som trots en rolig dag var på sämsta humöret... Han förstörde för oss redan på morgonen och sedan fortsatt det så hela dagen. Arg, tråkig, vill bestämma m.m. Man blir så dränerad på energi och känner sig så uppgiven. Här gör man allt för att barnen ska ha det bästa och ändå får man bara "skit" tillbaka.
Idag har vi haft en mycket bättre dag! Vi tar en dag i taget, en fight i taget. Han är vårt barn och det är bara att fortsätta kriga på och förhoppningsvis så växer han upp till en duktig och förståndig ung man!
 
 
På kvällen tappade Henry pappa F´s hemmanycklar ute. Vi har letat och letat men de är borta =(
Så vi var rätt arga igår! Idag har jag kopierat nycklar åt honom och extranycklarna som E har ska vi få tillbaka ifall detta skulle hända igen.
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

tråkigt när det blir så. men förhoppningsvis så kan ni snart få gjort en riktig utredning och förhoppningsvis få den hjälpen som han behöver och förtjänar, så att han kan få lugn och ro i sitt förmodligen helt kaosartade inre. han förstår ju inte själv vad det är som händer, och det är ju därför han blir utåtagerande.

klart det kommer att bli bra i framtiden :)

Svar: F vill inte kontakta BUP och säger att han bara är "stubborn".
Han är ju underbar när han är på rätt humör men hemsk när han är på det där humöret. Vi krigar på!

Ser framemot en lugn och harmonisk framtid!
Chetti

2013-06-04 @ 08:51:18
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Fy vad tråkigt att han förstör för er alla. Vet hur det känns, Kiannah är likadan och har varit det ett tag nu. Mitt hopp är att det är övergående, Mark var också ett "pain in the ass" och t.o.m. BVC trodde han hade ADHD, men andra terminen i förskolan blev han som ombytt, lugnade ner sig och är nu en mönsterelev och drömson :)

Svar: Ja, Henry är ju såhär konstant nästan. Han är ju 7år nu. Förskolan trodde inte på någon diagnos.
Hans fröken idag tycker vi kan ta hjälp av BUP för att kunna hantera hans ilska och utbrott.
Ibland är han väldigt skötsam och duktig, vissa veckor är det något varje dag...
Chetti

2013-06-04 @ 09:47:46
Postat av: Ingela

Åh, vad jobbigt! Mina har tappat nycklar flertalet gånger med....

Svar: mmm det värsta är likgiltigheten inför att han tappat nycklarna.
Chetti

2013-06-04 @ 15:26:02
URL: http://www.ingells.blogg.se
Postat av: Stamp-E

tråkigt att höra att han inte vill det, det är ju för barnets bästa. Ja och för er med, ni lider ju när han är på sitt värsta sätt...

japp vi håller tummarna...


Svar: Jo jag vet =(Men fortsätter det eller blir värre i 2:an då har vi inget val och det måste han oxå inse.

Chetti

2013-06-05 @ 09:52:31
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

men se det så som jag skrev i ett tidigare inlägg du gjort, och försök oxå få F att se det så, att det finns ingen skam i det, att det är något ni ska göra för att era barn ska må bra, hela familjen blir ju lidande.

För om jag förstår F rätt så handlar det om "grannarna"-fenomenet, ingen ska komma och säga att mitt barn är "konstigt" eller "annorlunda".. det man glömmer är att barn som har dessa diagnoser outredda och ofta omedicinerade lider något kopiöst, och vem vill sina barn ska lida? dessutom brukar hela familjen lida oxå.

Pratade senast igår kväll med M, en barndomsvän, om hans äldsta son, som just nu är under utredning på BUP, och just vikten av att få det utrett så att man kan få rätt hjälp och insatser för barnet som uppenbart lider, för annars så beter ju sig inte barnen så oregerligt som de gör.

det ordnar sig ska du se.

Svar: Tack! Ja, jag fortsätter prata med F om det här så hoppas jag att han ger med sig. Det blir ju ohållbart i längden om det fortsätter på detta vis.
Vill ju heller inte gå emot F och göra det bakom hans rygg.

Men det ordnar sig, det gör det mesta!
Chetti

2013-06-05 @ 10:28:28
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0