Mer om veckan

Vi bestämde oss för att kolla kryssning ändå och vi hittade en billig. Vi fick A hytt med fönster för 80kr så det var billigt =)
 
Så vi åkte kryssning med Viking Lines Cinderella söndag-måndag. Det var mycket för barnen, bingo, teckningstävling, tipsrunda m.m.
 
 
Alicia vann ännu en gång teckningstävlingen. Det var franskt tema och Alicia ritade hur fransk mat känner sig när den lagas. Sniglar som skrek nej och baguetter som tyckte de själva luktade gott m.m. Riktigt rolig, hittar inte teckningen annars hade ni fått se en bild.
Henry vann godisbingo =)
 
Där var lite barn eftersom det inte är påsklov här än. Jag hade barnen hemma måndag-tisdag ändå så de kunde leka med sina kusiner.
 
 
Vi åt god frukostbuffé mums och snacka om att vi ätit under dessa dagar... Känner hur jag bara går upp och upp...
Och läsken har flödat, vi har nog druckit 11, 2 liters och en hel del burkar =) Sjukt haha
 
På tisdagen var det dags för Henry att träffa sin öronläkare. Tyvärr hade bara det ena hålet vuxit igen och där var kvar ett litet hål på vänster trumhinna. Vi fick en ny tid om 2 månader för att se om det då vuxit ihop. 
 
 
På tisdageftermiddag var det dags för min syster och killarna att åka hem ;(
Aldrig roligt... Alicia var ledsen för hon har så roligt när de är här eller vi är hos dem. Det är hemskt att vi bor så långt ifrån varandra och bara får träffas typ 3 ggr om året. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0