Om vad som händer hos oss

 
Jag kan börja med att säga att det inte gick bra hos F´s läkare... Helt oförstående sade han att allt ser bra ut och att de nu är klara med honom. Har han mer problem ska han vända sig till sin husläkare. Han sade att han får prata med sin arbetsplats om ev. en annan tjänst och det gjorde han men det finns inget annat. De är i alla fall väldigt förstående där i alla fall och vill ha tillbaka F så fort han är bra.
 
Så det är vad han måste göra nästa vecka för att försöka få en ny sjukskrivning från 9/4. Vi får se hur det går. Så som ni förstår så känns allt väldigt osäkert vad gäller vår ekonomi. Visst vi är inte fattiga, allt är relativt. Vi kan göra oss av med saker, snåla ännu mer för att det ska gå runt. Men det hade varit bra att veta vilken inkomst F har, hur mycket han får m.m.
 
 
Henry har haft ont i en tand några dagar. Vi fick en akuttid igår och han hade ett stort hål i ena tanden och ett till hål på ett annat ställe. De täckte över hålet men fortsätter det göra ont så måste de dra ut tanden... Jag fick en liten uppläxning för visst är det vårt fel att Henry har dåliga tänder... 
När vi är lediga är vi jätteslarviga, han dricker saft varje dag, äter kex m.m. Men nu så ska vi skärpa oss allihopa! Ordentlig tandborstning morgon och kväll, vatten att dricka och bara gott på lördagar!
Tycker synd om honom som haft så mycket problem och han är bara 7 år. Hål i tänderna och en utdragen tand.
 
Sedan så är Alicia dålig sedan i onsdags. Ont på högra sidan av magen, hög feber och helt slö. Idag är hon dock piggare så vi får se om det vänder nu. Var rädd att det var urinvägsinfektion eller urinbäckeninfektion igen. =(
 
 
Sedan så är jag lite smått arg på våra söners gudfar. Jag lade ut en bild på FB där Obama förespråkar att alla oavsett sexuell läggning ska behandlas lika inför lagen. Då skriver han att det är en synd, att de borde sättas i fängelse på livsstid, att Obama gör bort sig och borde skilja sig från sin fru och gifta sig med en man m.m. Man blir mörkrädd att folk verkligen känner så! I Nigeria är man ju uppväxt med att det är en synd och de hade dödstraff på homosexuella handlingar förut. Så jag förstår varför de tycker så men det är inte rätt på något vis! F och jag diskuterade detta efteråt och han accepterar inte om våra barn är homosexuella. De är alltså inte välkomna hem till oss isåfall... Eller så går han hemifrån ifall de vill komma till oss. För mig är mitt hem öppet för mina barn oavsett vad! Men om jag känner F rätt så accepterar han det till slut, han skulle aldrig kunna vända sina barn ryggen!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

wow så många inlägg.. orkade inte kommentera allt haha....

bull med hans ben men inget att göra åt.. vet hur surt det är att återgå till jobb när man inte mår bra, jag börjar imorgon :( o kroppen är inte speciellt bra...

aja baja med tänderna... men jag vet, det är lätt hänt, e-man har haft en del klydd med sina tänder oxå.. vi försöker oxå vårt bästa.. nu får han iofs inte massa att äta längre, men tandborstningen....

tråkigt med alicia, hoppas det blir bättre nu....

det här med sexuell läggning... det är ju upp till var och en att tycka som man vill.. men det är alltid lättast att reflektera till sina egna barn... för om man skulle välja bort något av dem på grund av att de tycker om någon av samma kön, så älskar man inte sina barn gränslöst, och då kan man börja fundera över sin roll som förälder...

Svar: Ja, ibland flödar inläggen haha
Ja det är jobbigt med foten. Vi får se om han kan få till ännu en sjukskrivning. Han tror sig själv kanske kunna försöka jobba om en månad typ. Han ska prata med vår husläkare idag. Kan han inte gå tillbaka till sitt jobb så får han bli arbetslös och söka annat.

Ja, nu är vi noga med tänderna nu och det ser bra ut och han klagar inte. Han accepterar vatten till maten så det är lugnt.

Ja, vi får hoppas det blir bra med Alicia nu!

Du har rätt om det där med sexuell läggning. F säger ju så idag att han inte skulle acceptera om något av barnen är homosexuell. Men med tiden skulle han nog göra det.
Han ville t.ex. inte döpa barnen men gick med på det. Han ville omskära Henry men inte jag och han är inte omskuren. Så den dagen den sorgen?!
Chetti

2013-04-01 @ 11:29:39
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

ja jag är likadan ibland :)

klart det fixar han.

japp o japp.

japp

2013-04-02 @ 11:07:05
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0