Söndag

Jag har suttit och planerat mina sista månader innan jobb/skola. Jag har semesterdagar, "komptimmar", förädrapenning till 80%, lägsta garantidagar och lite lägsta garantidagar för Henry kvar. Inte helt lätt att få ihop det men jag tror jag lyckats. När jag börjar jobba 12/8 har jag 17 föräldradagar till 80% och 45 lägsta dagar kvar som jan ta ut under åren som går. 
Om jag pluggar har jag ingen semester ju och måste jobba det mesta av sommaren men 2-3 veckor har jag tänkt vara föräldraledig på somrarna. Vi får se hmm inte helt lätt.
 
 
F´s läkare ringde varken torsdag eller fredag så fr o m imorgon vet vi inte hur eller vart han får ersättning ifrån... Läkare kan ju sjukskriva bakåt i tiden så om han får tag på läkaren imorgon så kanske han kan bedja om att få förlängd sjukskrivning... Annars tar han ut föräldrapenning för Henry som han har 22 dagar kvar för, vilket är tre veckor ju. Sedan får han ev. mer sjukskrivning eller får försöka börja jobba. 
Det jobbiga är att han inte kan böja sitt ben ordentligt, det tar emot och gör ont. Han tycker det var bättre innan operationen =(
 
Snälla håll tummar och tår för att F´s fot ska bli bättre så han kan börja jobba! Han vill jobba och vi behöver pengarna!
 
Hoppas ni får en fortsatt mysig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0