"Fredag" idag

Idag går barnen bara halva dagen i skolan och så har de den traditionella "Borgjoggen". Det är en runda som alla elever på skolan joggar runt en gång per år som ett lopp. Efteråt får de lunch ute. Roligt!
 
Imorse var vi hos tandläkaren med Henry. Tänderna röntgades och hålen var visst inte så farliga. Vårt borstande och fluxande ger resultat! =D
Så hon bara fyllde igen en mjölktand, putsade och gav honom banansalvan. Härligt! Han ska bli kallad i höst igen för att kolla hur det ser ut då! Men jag är så glad att det blev såhär för hans skull!
 
 
Jag passade på att boka en tid för mig också. Jag har inte gått på säkert 5år. En vanlig koll och så har jag 300kr i tandvårdsbidrag så det blir drygt 400kr. Hittar hon hål kommer jag inte laga det eftersom jag själv känner att tänderna är ok och jag har inte ont. Jag lagar bara om det gör ont! Det kostar mycket ju...
Men jag måste rensa tandsten också och det är främst därför jag går dit och det skulle typ kosta 1100kr om det var mycket tandsten... Funderar på att skaffa en sådan där tandvårdsförsäkring då man betalar en fast avgift/månad och så betalar man inget när man går dit. Någon av mina läsare som har sådan och vad tycker ni om den?
Jag ska fråga mer när jag är där.
 
 
Igår ringde jag Vårdcentralen för Alicia utslag kommer och går fortfarande. De bränns, stick och kliar och försvinner lika fort som de kom. Vi ska dit idag för en koll och så ska jag be om en remiss till hudläkare och förhoppningsvis kan de testa henne på de vanligaste allerigierna.
 
Idag blir det som en fredag då barnen är lediga torsdag-måndag. Härligt!
 
Jag såg en film igår som vanligt
 
 
Laurence Anyways är en kanadensisk, fransktalande film. Den handlar om en man som vill byta kön. Hans tankar, relationen med hans livs kärlek, relationen med föräldrarna och vännerna, samhället m.m. Den är väldigt lång (2,48) och väldigt intressant.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej! Fick ni svar på va utslagen berodde på? Har liknande nu nämligen och vet inte var de kommer ifrån:/ svara gärna till min mail :)

Svar: Hej!
Vilken dag skrev jag om utslag? Hittar inte inlägget 😊
Chetti

2018-03-29 @ 09:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0