Vad pågår hos oss?

Vi har tackat ja till förskoleplatsen men står fortfarande i kö till vårt förstahandsval. Vi får se hur det går.
 
Jag har varit i kontakt med medborgarkontoret, kommunens handläggare och någon annan högre upp som tar hand om barnomsorgsansökningar. För ju mer mer vi tänker på det ju mer känns det fel, det känns som något blivit fel.
 
 
Vi sökte 6 månader innan, tidigare kan man inte ställa sig i kö i vår kommun. Vi sökte alltså 29/1 för att få plats 29/7. De flesta som söker i augusti söker just i augusti så jag tänkte vara smart och ställa mig i kö ett par dagar tidigare för att på så sätt ha första tjing när nya barn ska tas in inför hösten.
Men nej då har vi fått ett alternativ som vi inte ens valt, vi valde 3 förskolor. Och ett datum 4 veckor efter sökt datum. Någon vecka in i augusti förstår jag p g a semestrar och annat men 4 veckor in i augusti??
 
Vi får se vad som händer! Nu har vi gjort vad vi kunnat. Ringt kommunen, mailat kommunen, pratat med vårt förstahandsval och de har pratat med kommunen. Det luktar skumt i alla fall hmmm
 
F ska söka föräldraledigt i alla fall så jag kan jobba en vecka och sedan sätta igång med plugget. (om jag kommer in)
 
 
Idag var jag förbi jobbet en sväng för jag var ju tvungen att ändra lite på min semester och söka föräldraledigt några dagar i augusti.Och meddela att jag tänker jobba en vecka i augusti. Nu hoppas jag att allt stämmer!
Jag har skickat in en ny föräldrapenningsansökan också och hoppas det nu blir rätt!
 
Igår, hade jag en kompis med dotter här. Lite myspys, vi var ute och lekte och så bakade jag scones. Vi ska hem till dem en dag också. Och i sommar ska vi hitta på en massa skoj. Jag kommer ju vara själv med barnen hela sommarlovet *hjälp* haha
 
Nästa vecka tar Sara, barnens kusin studenten men vi kan inte åka ner =(
F måste jobba, barnen går i skolan och vi ska ju ner senare i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0