Helgen är här

Veckans uppdatering:
 
Henrys öronkoll gick superbra. Han hör som man ska och hålen är ihopväxta. Så nu är han "färdig" hos örondoktorn men ifall han skulle få problem i framtiden var det bara att höra av oss.
Alicias utvecklingssamtal gick super det med. Hon har förväntade kunskaper i allt och det funkar bra för henne i skolan. Matten går mycket bättre och det är mycket tack vare att de nu har ämneslärare i matte. Han kan förklara och hjälpa barnen på rätt sätt.
 
 
 
I veckan har jag jobbat med min hemtenta i psykologi och det har varit skriva-radera-skriva-radera men nu är den i princip klar. Nu nästa vecka blir det fullt upp, först har vi föreläsning i socialantropologi och sedan ska vi jobba i mindre grupper och förbereda oss inför ett seminarium vi har på fredag. Då ska vi framföra något framför halva klassen, läskigt,,, Det kan vara ett drama, debatt eller annat. Förutom det har vi också en hemtenta i sociologi och föreläsningen och annan info inför den har varit mycket bristfällig och många är riktigt förbannade. Men men jag gör mitt bästa så får vi se. Man kan ju alltid skriva om. Jag ska ta det lugnt och inte stressa upp mig =)
 
Idag har jag och Alicia varit och shoppat kläder, så nu är hennes garderob uppdaterad och utrensad. Resten av dagen står det bakning på schemat, lussebullar och hallongrottor, mumsigt =)
 
Imorgon blir det slappande och så ska jag gå igenom uppgifterna inför nästa kurs och leta böcker, sista kursen denna termin =)
 
Ni får ha en fortsatt dejlig helg
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

helt rätt, stressa inte upp dig....
men den inställningen så kommer du att ta dig igenom skolan/utbildningen utan problem....

Svar: Lättare sagt än gjort =)
Chetti

2013-11-24 @ 12:55:29
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0