Jobbig vecka

 
Kan börja med två filmer som jag sett
 
 
.
The internship med Vince Vaughn och Owen Wilson. Den var ok, vissa roliga scener och de två passar bra ihop.
 
 
I lodjurets timma. En dansk/svensk film som är väldigt gripande. Den är riktigt bra.
 
I tisdags operades så lillgubben. Jag och F var med. Allt gick bra men det tog ca 30 minuter innan de bestämde att han överhuvudtaget fick opereras. Det diskuterades hit och dit för att Samuel var/är förkyld. De planerade att ge honom extra mycket syrgas efteråt för att lösa upp slem m.m. Väl hemma hade han väldigt ont och skrek mycket speciellt när han skulle kissa.
 
På torsdageftermiddag åkte vi till akuten eftersom han fortfarande skrek mycket och området var rött och svullet. Vi fick snabb hjälp men enligt dem såg det bra ut. Men vi har gett för lite smärtlindring så i två dygn får vi ge dubbel dos och variera Alvedon och ipren.
Jag tycker infon efter operationen var under all kritik,,, Smärtlindringen, hur vi ska sköta om området m.m. Men nu verkar han ha mindre ont men området är rött, sårigt och svullet. Hoppas det lägger sig snart.
Dessutom är han nu ännu mer förkyld, hostig, kindtänderna är på G, dålig mage och han har kliande prickar runt analen... :(
Så vi har sovit rätt dåligt i veckan...
F vabbar och jag har ju skolan så det blir lite fattigt. Men men vad ska man göra?
 
På uppvaket
 
I torsdags var det dags för utvecklingssamtal för Henry. Och det var bara goda ord! Vi har haft en turbulent start på 2:an med X telefonsamtal hem, utbrott, ovilja till att jobba på lektioner m.m. Så vi har haft möten med fröknar, rektor, Henry m.m. och det är så härligt att se att det gett resultat! Henry känns mycket mer harmonisk och jobbar på bra i klassen. Hemma går det också jättebra. Utbrotten sker väldigt sällan och han accepterar nej på ett bättre sätt. Känns så bra! Hoppas det fortsätter så!
 
Började kolla på en ny serie i torsdags:
 
 
The blacklist. Riktigt bra thriller/actionserie och det känns som en film. Tv3 21.00 på torsdagar
 
Idag var jag och shoppade termobyxor åt Alicia. Hittade ett par på Lindex för 399kr. Jacka verkar vara svårare att hitta. Får kolla in Kappahl och H&M.
 
Denna veckan har vi haft en heldag med föreläsning om cirkulationssystemet och andningssystemet och en dag hade vi färdighetsträning i att ta pulsen och blodtrycket på varandra. Tre dagar hade vi självstudier men det mesta av den tiden gick ju åt när Samuel opererades och så.  Alltså det är så sjukt intressant det vi läser. Vi har lärt oss så mycket på så kort tid och mer ska det bli innan nästa tenta om 3 veckor.
 
Denna helg blir en slapparhelg, alla är lite småkrassliga. Film och en massa godis står på schemat =D
 
Nästa vecka ska Samuel träffa ännu en läkare angående hans bula i pannan. Hoppas det inte är något utan att det bara är en deformitet av pannbenet men vi får se...
Nästa lördag ska jag och Henry ut själva, bio och mat tror jag. Mysigt!
 
Ha en fortsatt skön helg!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

det ordnar sig...

kram

Svar: Tack! kram
Chetti

2013-10-20 @ 10:33:12
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Bulan i pannan? Men hur stor är den då? Man ser ju inte den på bilder?

Svar: Jo, den syns om man tittar på honom i profil. Den är som en lite utbuktning i mitten av pannan, på pannbenets mittsömn
Chetti

2013-10-21 @ 10:23:50
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0