Hej vad det går

Sista dagen för Samuels inskolning imorgon och sedan kan han börja gå heltid. Det har gått bra med både mat och sömn så det är skönt! Men han är fortfarande jättesnorig och hostig... Så den där planerade operationen på tisdag känns ganska uppskjuten tyvärr. Och det lär väl bli till våren/sommaren för han kommer ju i princip vara förkyld hela hösten och vintern. Men men inget att göra något åt.
 
F kommer troligen fortsätta vara sjukskriven någon vecka till så Samuels första dagar på förskolan kommer inte vara så långa.
 
Annars så har jag som sagt köpt Iphone4 och det är verkligen en helt ny värld. Vägen till skolan gick snabbt när jag både kunde lyssna på musik och surfa =D
Hur länge varar 1Gb egentligen? För det ingår i min månadskostnad.
Även F har köpt Iphone men den ligger kvar i kartongen och lär väl göra det ett tag. Sådan är F =D
 
Annars så är min tredje vecka som sjuksköterskestudent snart över. Vi hade ett seminarie igår och vi blev alla godkända. Min skriftliga uppgift är inlämnad och jag väntar spänt på min bedömning av den.
 
I helgen blir det till att ta det lugnt fredagkväll/lördag och på söndag ska barnen på varsitt kalas och så måste jag plugga. Tråkigt att behöva plugga på söndagar men vi har gruppmöten om måndagar och då ska vi ha pluggat inför dem.
 
Ni får ha en härlig helg!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

1 gb är väldigt lite, eller lagom, det beror på vad du gör... men om du bara surfar och snöar rundor så är det hur lugnt som helst. se till så att du uppdaterar dina appar hemma över wifi, drar över musiken över wifi etc, så är det inga problem, surfning tar ingen kapacitet att räkna med.

Svar: Ok, hemma använder jag ju wifi så det är ju mest på vägen till skolan som jag surfar då, knappt en timme/dag.
Chetti

2013-09-06 @ 07:39:29
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

ja då ska det inte vara några problem alls, följ bara det jag skrev innan

2013-09-09 @ 01:03:43
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0