Veckans inlägg

Förra lördagen var en mysig dag då vi hade A och barnen över. Vi var ute och lekte och sedan åt vi mat och en massa onyttigt =D
 
På kvällen såg jag en bra film
 
13 sins. Det är en annorlunda skräckis och det var precis min slags film. Underlig, läskig och oförutsägbar. Se den!
 
På söndagen så gick vi i pyjamas hela dagen och bara slappade, skönt!
 
Jag praktiserade mina tre sista dagar måndag-onsdag och hade slutbedömning på onsdagen. Sjuksköterskan bedömde mig som väl godkänd på i princip allt =D Det är dock läraren som ger betyg men jag tycker det lutar mot ett VG. Det känns så bra och nu går vi vidare i utbildningen.
 
I tisdags efter praktiken träffade jag min syster Ingela i stan. Vi åt på Kungshallen och sedan gick vi till hennes hotell. Där åt vi lite gott och pratade ensamma, för en gångs skull utan barnen. Hon var häruppe på kurs i några dagar.
 
På torsdag och fredag har jag suttit med hemtentorna och idag skickade jag in hemtentan i vårdvetenskap samt en skriftlig uppgift om genus. Skönt när man är klar =D Nu hoppas jag bara på att få godkänt.
 
Imorgon, lördag, så ska vi påskpynta och då går vi ut i skogen och plockar ris och dekorerar det. Sedan är vi klara haha.
På kvällen är vi bjudna på 40-årsfirande. Det ska bli kul! Det är inte ofta vi blir bortbjudna så det ska bli extra roligt. =)
 
Min svägerska med barn är häruppe nu i 10 dagar så de ska vi träffa imorgon på 40-årsfirandet och förhoppningsvis så kommer de och hälsar på hos oss en dag också. Det är svårt att få ihop allt men hoppas det ska gå! 
 
Nu har barnen påsklov men det är bara Alicia som kommer vara helt ledig eftersom hon inte har fritids längre. Samuel kommer gå på förskola och Henry på fritids. Men vi kommer ha sovmorgon måndag-onsdag så då kan de börja 09.00. För jag börjar sent i skolan på måndag och är inte alls i skolan tisdag-onsdag.
Nästa vecka drar som sagt skolan igång igen och på måndag har vi seminarium i internationalisering och på torsdag har vi två seminarium. Ett där vi ska opponera på varandras hemtentor i vårdvetenskap samt ett i vårdetik. På torsdag ska dessutom hemtentan i vårdetik senast vara inne. Så som ni förstår blir det inte mycket påsklov här MEN från torsdageftermiddag-måndag tar jag ledigt från studierna. Min syster Ingela och hennes killar kommer upp till oss och hälsar på. Vi längtar så!
På fredagen ska vi åka kryssning med Viking Line och Cinderella. Roligt!
 
 
 
Just det Samuel har blivit erbjuden en plats på förskolan Gullvivan, de stora barnens gamla förskolan, den som ligger precis här där vi bor och som vi stått i kö till i över ett år. Han kan börja 18/8 så det är ett par månader kvar. Vi har inte tackat ja än men det blir väl nu i helgen. Men varför känns det plötsligt vemodigt att lämna den förskola han går på nu?! Fröknarna är jättebra och han trivs där men det är en bit att gå varje morgon. Sedan så kanske Alicia kan hämta/lämna om något år och då är det bra att det är nära hem, det underlättar för henne. Men visst det känns på något sätt ledsamt...
 
Ni får ha en underbar helg!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0