And it´s on

 
Ja, skolan startade idag och jag inser att detta kommer bli en sjukt tuff termin men även otroligt lärorik och rolig. Salstentor i sjukdomslära, läkemedelsräkning och psykiska sjukdomar, seminarier, praktik på sjukhus, prov i färdighetsträning (de kommer examinera oss på praktiska moment). Vi lär ha att göra helt enkelt =D
 
Samuels första inskolningsdag gick bra, jag var med någon timme innan jag åkte till skolan. Jag skulle egentligen varit med imorgon också men skolan kräver sitt och jag måste åka till skolan även imorgon för att träffa min basgrupp och jobba lite.
 
Ja, vad gjorde vi i helgen då?! Jo, vi bakade i princip hela lördagen.
 
Cake Pops, brownies till en speciell kaka vi ska göra färdig på lördag (bilder kommer), kanelbullar och chokladbollar.

Söndagen gick till lite fix och trix, vila upp sig under helgen vad är det?!
 
Denna veckan är det full rulle när vardagen nu dragit igång. Skola, inskolning, skolstart för stora barnen, presentletande och köpande för vår blivande 11-åring, planerande och trixande inför kalaset på lördag.
 
Idag gick vi till Henrys gamla fotbollslag för han vill börja igen (yay) men tyvärr verkar det som det är 2 helt fulltaliga lag de har (05:or) men jag ska ringa och prata med tränaren imorgon. Annars får han spela någonstans.
 

Ha det
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0