Fredagsmys

för mig själv framför datorn =D
 
F somnade när han nattade Samuel, Henry somnade framför tv:n och Alicia håller på med sina rainbowloom grejer inne på sitt rum. Skönt med tystnad!
 
Veckan har sprungit förbi känns det som. Vi har haft intressanta föreläsningar om medicinsk vetenskap, farmakologi, gynekologi, sexologi och omvårdnad vid stroke. Vi hade även en i läkemedelsräkning, ännu mer att lära oss. Har suttit och räknat tal hela veckan, vissa saker tycker jag att jag kan medans vissa andra fattar jag mycket lite av och vet inte hur jag ska göra =(
 
Men en vecka kvar att få min hjärna att förstå formler och lösa uppgifter. Ska satsa så mycket jag bara kan, det som jag är bra på är att memorera så jag ska memorera formlerna så de sitter som berget. Försöka memorera ord, stegen i uträkningarna m.m. Sedan hoppas på att jag klarar av det och inte gör några slarvfel. Samtidigt måste jag få in i min hjärna att det är ok om jag inte klarar den. Jag måste lära mig att det är ok att misslyckas ibland.Jag är så fruktansvärt rädd för att göra fel och misslyckas i alla saker jag gör och det är en börda ibland.
 
Igår jobbade jag på Citymail, har nu fyra arbetsdagar kvar innan min skuld löneskuld är avbetald. Sakta men säkert men jag ska inte jobba nästa vecka p g a tentan på lördagen. All ledig tid ska gå till att plugga!
 
I helgen ska jag träffa min kära vän J och hennes dotter. Jag har så dåligt samvete ibland när jag inte hinner träffa mina vänner men jag har alltid så mycket att göra speciellt nu när jag pluggar. Längtar efter mer fritid och en lön =)
 
Idag blev det pizza för jag kom hem ganska sent. Just det F har bytt arbetstider igen så nu är det 05.30-14.30 och det känns bättre. Då lämnar jag och F hämtar de innan 15.00.

Jag såg en bra film förra helgen
 
Haunter. Skräckis men mer en spökthriller skulle jag säga. Jag tyckte den var bra, oförutsägbar och spännande.
 
Ni får alla ha en fin helg!

Kommentarer
Postat av: annaadidas

vad bra att F kunde byta schema för det var ju verkligen skit tider.
Det är ok att misslyckas men förstår hur det känner det.
Några film tips om du inte redan har sett
Noa
Now you see me
The Frozen ground (verklighetsbaserad)
Last Vegas
Silver Linings playbook

det var de jag har sett.
Hoppas vi kan ses till nästa helg då
kram och hoppas alla är friska nu

Svar: Jo, de här tiderna är mycket bättre men det blir svårt under praktiken i nov/dec. Men vi får se hur vi gör då.
Tack för filmtipsen, har sett Noah men inte de andra.
Chetti

2014-08-31 @ 13:47:55
Postat av: annaadidas

Noah med russell crowe menar jag

2014-08-31 @ 13:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0