Helt slut

Jag känner mig helt slut, dränerad på energi. Första veckan efter ledigheten har gått i 180. Alldeles för lite sömn, 4 dagar i skolan med ny info och nya uppgifter. Vi har haft föreläsning i läkemedelsräkning samt i diabetes.
 
Jag är deppig, rädd och överväldigad. Läkemedelsräkningstentan är inom räckhåll, två veckor kvar och ångesten är stor. Alla säger att jag kommer klara det, alla säger att det är lätt och det gör mig ännu räddare på något sätt.
Ok, jag förstår det hela än så länge, måste bara nöta in formlerna, träna på uppställningarna och uträkningarna och göra massvis av olika slags tal. Och be till Gud att jag klarar det. Vi har tre chanser på oss under denna terminen och den måsta vara avklarad för att få fortsätta på nästa termin. Grejen är att du måste ha alla rätt, rätt uppställning, uträkning och svar. Men jag ska göra mitt bästa, inte stressa och hoppas på det bästa.
 
Idag jobbade jag extra på Citymail, borde kanske ha pluggat men när man har en löneskuld på drygt 6000kr så jobbar jag hellre av den än betalar in den. Jag är bokad till torsdag nästa vecka också.
 
Samuel är nu inskolad och det gick bra förutom att han blev sjuk efter fyra dagar... Så idag var han hemma med förkylning och varm i kroppen. Förhoppningsvis kan han gå på måndag.
 
Imorgon blir det en stor dag härhemma. Alicias fyller 11år och det blir kalas. Vi bjuder på hamburgare och pommes, himmabakta kagor, glass med tilbehör och slutligen den klassiska godispåsen. Så fullt upp med andra ord.
 
Söndag måste jag bara vila i princip, behöver det och ev. plugga lite.
 
Ni får ha en fin helg!
 
Idol har ju börjat och årets roligaste måste vara:
 
hahahahahaha
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jaja malmö-syndromet... du är rasist så fort inte vissa får som de vill eller du inte håller med.... har mängder av såna historier att berätta.... sinnes...

Svar: :/
Chetti

2014-08-23 @ 07:35:45
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0