Inne på sista "semesterveckan"

Då var vi inne på sista lediga veckan för denna gången. Det känns ändå helt ok att vardagen väntar runt hörnet.
 
 
 I lördags gick vi upp vid 04.00 för att köra F till flyget. Det gick bra, vi var hemma vid 06.00 igen och gick och lade oss och sov någon timme till. På dagen kom Anna och barnen, vi spenderade dagen hemma och ute på lekplats. De sov över och nästa dag drog vi till stranden ett par timmar.
Vi körde dem hem sedan på kvällen. Sedan kändes det så tomt här hemma igen. Den där tomheten som lägger sig över oss när någon spenderat tid med oss och sedan åker hem.
 
 
 
Vi har mest tagit det lugnt idag, måndag, men gick en sväng till centrum för att hämta tre paket, Alicias nya fina skolväska och två (tunga) skolböcker jag köpt av folk på Blocket. Tjänar minst 100kr på varje bok jag köper på Blocket. Jag letar alltid på bibblan först, finns de inte någonstans då kollar jag Tradera och Blocket. Imorgon ska jag hämta 7 stycken som jag reserverat på bibblan.
Jag har också varit ute en sväng och lekt med Samuel.
 

Det har varit en tung dag idag, Luckys begravning var 10.30 idag och han begravdes även efteråt. F var mycket uppriven och det känns svårt att inte vara där fysiskt för att trösta =(
Nu har han fått sin sista vila, vi hoppas han har det bra i himlen med sin mamma, pappa, storasystrar och storebror. <3
 
 
Imorgon kommer F hem igen och vi ska hämta honom på flygplatsen! Vi längtar efter honom!
 
I veckan kommer jag fräscha upp min anatomi och fysiologi, träna på division utan miniräknare (liggande stolen om ni minns) och förbereda mig mentalt för skolan som börjar på måndag. Vi ska åka på kryssning på torsdag med Anna och barnen. I helgen tror jag att vi ska baka lite inför Alicias kalas och skriva inbjudningskorten till skolkompisarna.
 
Ni får ha en fin vecka, njut ni som är lediga och ni som jubbar, jubba på

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja nu får Lucky vila... :( ;(

kul att se att ni använder badringarna :D

du... du vet att liggande stolen inte används längre va? jopp så är det haha....

Svar: mmm =(
Ja, de var verkligen poppis men väldigt jobbiga att blåsa upp... =)

Ja, liggande stolen används inte längre i grundskolan men den ä toppen för att räkna ut division =D Den accepteras fortfarande som uppställningssätt. Men nu föredrar de kort division i skolorna
Chetti

2014-08-12 @ 08:02:59
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0