Angående det politiska läget

Detta är vad jag hoppats på skulle hända. Ett samarbete där socialdemokraterna får den position majoriteten av väljarna velat ha. Och de flesta övriga partier är med på ett hörn. Detta är ett demokratiskt land och de partier vi röstat på har valt att jobba ihop. 

Kan förstå frustrationen från SD's väljare men detta är ett demokratiskt beslut av majoriteten av partierna som gjort detta valet. 
Kan förstå alliansens väljare och deras besvikelse över hur de "sålt sig" men i ett nyval hade de fått ännu mindre makt så de gjorde detta valet bl.a. för att undvika nyval. 

Visst kan SD växa sig starkare och troligen gör de det men det hade de gjort oavsett hur det politiska läget ser ut i Sverige. De som röstar på SD röstar inte p g a politiskt missnöje utan p g a deras inställning till invandringen. Det finns undersökningar på nätet om detta. Men innerst inne i mitt hjärta så hoppas jag att SD inte växer utan går back men är rädd att det inte blir så. Folk blir bara mer och mer främlingsfientliga 😣 och vill stoppa invandringen.

Hur kan vi i praktiken stoppa invandringen? Vem får komma hit? Får ingen komma hit? Hur ska det gå att lösa? Och HUR kan vi vända ryggen åt folk som har det så fruktansvärt dåligt i sina länder? 😣
Jesus hjälpte alla, även fattiga och prostituerade. Han delade med sig av det lilla han hade. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0