Fullt upp =D

Vi hade det väldigt mysigt förra lördagen. Vi åt god mat och såg Hobbit 2 på bio.
 
 
Jag är ledsen att säga att jag är lite besviken =( Vill inte säga det men jämför man med 1:an eller Sagan om ringen trilogin så var inte denna film i närheten av dem. Visst spännande saker hände men vissa saker drog de ut på i filmen och jag blev uttråkad i slutet av filmen. Men fin scenografi och bra skådespelarinsatser men hela betyget blir bara 3 av 5. Sorry =(
 
Söndagen var en riktig slappedag och vi gick i pyjamas hela dagen =)
 
 
 
I veckan har det varit fullt upp i skolan. Vi har haft föreläsningar, basgruppsträffar och så fick vi åka till Södersjukhuset för att börja öva på praktiska saker. Där fick vi kläder som vi ska ha på oss när vi är på sjukhuset och övar. I tisdags hämtade jag min studentlegitimation. Nu börjar det kännas att man är sjuksköterskestudent på riktigt =)
Igår, torsdag hade vi föreläsning om vårdande i livets slutskede och vi fick se en dokumentärfilm om en man som filmade sin mamma under 30 år fram till hennes död. Väldigt ingående och hemska scener. Det var inte många torra ögon efter den filmen och jag tittade bort/tänkte på annat för att orka med. Jag påmindes om sista tiden med min pappa på Hospice och det blev för jobbigt...
 
 

I veckan har jag varit på föräldramöte med både Alicia och Henry. De tog upp spelet GTA och att det inte är ett spel för små barn. Det innehåller både våld och sex och är från 18år. Tydligen så spelar många barn det i skolan. Vi försöker ha koll på vad barnen spelar, Henry gillar mest Legospel och Alicia spelar inte så mycket spel. Hur stor koll har ni på vad era barn spelar/ser på internet?
 
Idag har jag varit anställd på Citymail i 14 år, sjukt länge ju haha! Får se hur länge jag kommer fortsätta vara anställd. Troligen till sista terminen då får jag släppa taget och söka jobb som sjuksköterska =D
 
 
 
I helgen ska vi på barnkalas och sedan skulle jag och Samuel egentligen ut på tu man hand men han är så förkyld så jag tror han får vara hemma och vila hela helgen.
 
Nästa vecka är det också fullt upp i skolan, föreläsningar och så ska vi få lära oss basal omvårdnad, sug, syrgas, sätta kateter och ge subcutana (under huden) och intramuskulära injektioner. Nu börjar det bli kul det här!
 
 
 
Jag har fått välkomstbrev från Judiska hemmet där jag ska praktisera. "75% av våra patienter har upplevt förintelsen och har svåra traumatiska upplevelser med sig i bagaget. Ni får bara dricka vatten och äta frukt då all mat är kosher. Tar ni med egen mat måste ni sitta i en ickekosher matsal. "Det lär bli spännande det här. =)
Jag lär gå ner några kilo om jag bara ska leva på frukt och vatten haha.
 
Önskar er en fin helg allihopa!
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

wow, med tanke på vad jag tyckte om drygheten i ettan, och hur du försvarade den, så lär jag fan dö under denna tvåan haha...

gött med skolan att det snurrar på.... döden är en del av livet...

du, hehe, försök inte, er grabb har fått lira gta länge du.....

kosher smosher... undrar om du får äta tysk frukt där... (usch vilket dåligt skämt, sorry... loool)

trevlig helg

Svar: mmm ingen film för dig hehe
ja, mycket att göra men det är bara att beta av en sak i taget

Henry har aldrig spelat GTA faktiskt. Dock spelade han Saints Row för något år sedan och det är också väldigt våldsamt. Men numera får han inte spela sådana spel eftersom det kan göra honom aggressiv och säga fula ord. Han föredrar faktisk Lego spelen sedan en längre tid tillbaka =)

Hihi, ja man ska nog inte prata om Tyskland direkt =)

detsamma
Chetti

2014-02-22 @ 08:15:16
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0