Veckorapport

Förra helgen var en rolig och avslappnad helg! På lördagen hade vi A och barnen här och det var mycket trevligt =) och på söndagen hade vi R och hennes son på besök.
 
I veckan har vi haft litteraturseminarium och samtalsuppföljning i skolan. Vi fick lyssna när en klasskompis pratade och sedan skulle vi reflektera över vad vi sade och vad vi kunde gjort annorlunda. Det var intressant och lärorikt
Resterande tid har jag suttit med hemtentan.
 
 
I tisdags åkte jag till ett vaccinationsställe i stan och fick PPD vilket är ett test för att se om man haft eller har TBC. Idag var jag tillbaka för en avläsning som var negativ såklart. Jag fick tre vaccinationer idag. TBC, påfyllnad av grundskyddet (difteri, kikhosta och stelkramp) och så en andra dos av Hepatit A. Fick min första dos när jag åkte till Nigeria. Om 4 veckor ska jag tillbaka för tredje dosen. Om ett halvår ska jag åter tillbaka för Hepatit B. Sedan tar de blodprov för att se att man verkligen blivit vaccinerad för Hepatiterna kan vara lite luriga...
 
Nu är jag redo för praktiken om 3 veckor! Jag har hamnat på Judiska hemmet i Johanneshov, Skarpnäck. Det är ett äldreboende inriktat på judendomen så troligen kommer där vara en del andra världskriget judar och det känns både spännande och läskigt. De har varit med om så mycket.
Tyvärr är det typ en timmes resväg och det är det närmaste skolan kunde ordna... Om jag börjar 07.00 kommer jag inte hinna lämna Samuel...
Jag ska prata med praktikplatsen och hoppas kunna komma överens om tider som passar mig, från 08.00 är det lugnt.. Annars har jag pratat med Emma som kunde ställa upp om det krisar. Ev. ska jag prata med Samuels rektor och se om det finns möjlighet att de öppnar förskolan tidigare dessa veckor?! Jaja, på något sätt löser det sig väl får jag hoppas!
 
 
 
Imorgon kommer en gubbe och installerar vår diskmaskin! Det är någon från Veterankraft vilket är ett företag som bara anställer pensionärer =) De var trevliga, snabba och billiga!  Jag ringde idag och han kommer imorgon. Yay slippa diska!!
 
I helgen måste vi storstäda, det ser för jävligt ut härhemma så alla får dra sitt strå till stacken imorgon! På söndag kommer jag sitta med hemtentan för att hinna få klart den i tid.
 
 
 
Henry har börjat gå! Han stapplar fram men det går framåt, en enorm skillnad!
 
ha det gött
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att det går framåt för Henry! Hoppas också Du har tur med dagis- och arbetstider men båda ställena är väl förstående och kan lösa situationen på bästa sätt. Jag håller tummarna!

Svar: Tack mamma! =D
Chetti

2014-02-07 @ 22:36:04
Postat av: Ingela

Vad roligt för lilleman! Jag har länkat Alicias video på min blogg och där kan man se att han springer iväg, naw mysigt!

Lycka till med praktik och att äldreboendet ger dig bra tider!

Svar: Ja, jag såg det haha
Tack, ska verkligen bli kul med praktik!
Chetti

2014-02-10 @ 08:53:50
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0