Veckans inlägg

Fortfarande ingen riktig vinter men jag känner att den lurar runt hörnet...
 
Det var skönt att börja skolan igen och få lite paus från barnen. Ja, jag får skriva så för det var jobbigt att ha de hemma i 2,5 vecka för de stora bråkar med varandra hela tiden, den lille är igång från morgon till kväll och jag känner mig helt instängd.
 
I veckan hade vi seminarium i vårdetik och vi blev alla godkända och vår basgrupp träffades för sista gången. Nästa termin delas vi in i nya grupper. Tråkigt att splittras men kul att få diskutera med andra klasskompisar. Jag fick reda på att min hemtenta i sociologi blev godkänd =D
 
Idag skulle jag egentligen på föreläsning men kände inte för det. Så jag stannade hemma och började skriva på min hemtenta i vårdetik och livsåskådningsvetenskap. Den är ganska massiv och består av fem frågor som ska besvaras utförligt och argumenterande. Jag är klar med två av frågorna så det känns bra och nästa vecka fortsätter jag med den. Den ska lämnas in nästa fredag. Jag tog en tidig helg, redan vid lunch slutade jag plugga och lade mig i soffan och tog det lugnt.
Jag känner mig helt slutkörd mentalt och det beror inte på skolan utan barnen. Ständiga bråk, sura miner och allting är alltid vårt fel... Det känns så otacksamt när man gör sitt bästa och allt för barnen hela tiden. Ibland vill jag bara fly bort i alla fall för ett tag, bara få vara mig och göra det jag vill för en gångs skull.
 
Nästa vecka har vi ett seminarium i livsåskådningsvetenskap och så hemtentan då. Sedan är sista kursen på termin 1 över och måndagen efter går vi i termin 2. Helt sjukt haha. Vi är då inte längre "yngst" på skolan och de har tagit in 125 nya elever till våren, vart ska de få plats? Det är alltid många som hoppar av och så, det är därför de tar in så många denna gången.
 
I veckan hade vi fina nattgäster då kusin Sara och Emma sov över en natt. Kul att ha de hos oss!
 
Jag ska jobba extra på Citymail på söndag och måndag. Kul med lite avbrott från studierna och vi behöver pengarna då sparpengarna snart är nere på noll =(
 
Jag såg två filmer förra helgen och båda var bra
 
Captain Phillips
 
Insidious chapter 2
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0