Veckorapport

Vad har hänt hos oss då?
 
I måndags var vi på återbesök med Henry hos ortopeden. Gipset togs av, 11 stygn togs bort och såren plåstrades om. Han får nu gå på foten i den mån det går men han kan inte än. Han tycker det gör för ont. Vi vill att han ska testa varje dag.
Idag, fredag gick jag till vårdcentralen med honom för att byta förbanden och för en extrakoll av såren. Såren såg bra ut, läker på fint men han tyckte att om Henry inte kn stå på benet om 2-3 veckor så får vi kontakta ortopeden igen. Jag misstänker att det är lite rädsla inblandad och det är därför han inte sätter ner foten, rädslan för att det ska göra ont. Men han måste öva upp den igen, det är viktigt.
 
 
 
Vi fick pengar från barnförsäkringen för mediciner, milersättning och besöken men inget för att Felix var hemma 6 dagar =( De säger att man måste vara hemma minst 2 veckor efter sjukhusbesök för att man ska kunna få ersättning. Alltid dessa små tillägg till försäkringarna,,, Organiserad brottslighet är vad försäkringsbolagen sysslar med.
 
Från tisdag gick barnen tillbaka till förskola/skola och det är tuffa morgnar för mig. Först måste jag lämna Samuel, en rask promenad på 20 minuter fram och tillbaka, sedan hämta upp Henry och köra honom i Samuels barnvagn upp till skolan, en tung promenad på 20 minuter och de dagar jag har skola stressar jag ner till t-banan. Jag får en ordentlig powerwalk varje morgon i alla fall. ;)
 
I veckan har vi börjat med samtalsträning och första uppgiften blev att spela in varandra, två och två. Den ena pratar i 5 minuter medans den andra lyssnar. Sedan ska vi skriva ner samtalet och på måndag ska vi ha samtalsuppföljning. Få feedback på hur vi lyssnade och reflektera hur man kan bli bättre. På måndag har vi ett litteraturseminarium också, en massa kapitel har vi fått läsa inför det och fått reflektera och så. Mycket att läsa och göra i denna kurs och så lite tid känns det som. Hade jag inte haft barn hade det varit lugnt.
 
Och vi håller på med en stor hemtenta, 7 poängs och det blir tufft. Jag tänker främst på att hitta tiden till att verkligen sätta sig in det som man ska läsa om och få ner det på ett bra sätt i hemtentan... Om barnen blir sjuka så kommer jag få sitta halva nätterna de kommande två veckorna... Ska bli skönt när den är inlämnad!
 
Nästa vecka ska jag åka och vaccinera mig inför praktiken. Jag ska leta upp mina vaccinationskort så de får läsa vad jag redan är vaccinerad för. Hoppas de ligger någonstans inne i förrådet...
 
Jag såg en film till i veckan
 
Ghost team one vilket är en parodi på paranormal activity och andra liknande filmer. Den var sådär, inte det roligaste jag sett men helt ok.
 
Ni får ha en fin helg, hoppas själv få sova ut ordentligt
 
Olgaotur på instagram. Roliga texter, gå in och kolla hahaha
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jovisst att försäkringsbolagen kan vara tuffa, men jag har aldrig någonsin sett o läst om någon som använt dem så mycket som ni har, så ni ska ändå inte klaga... det är nog många människor som inte har en aning om att man kan få ut för så mycket så som ni har tagit ut genom åren....

trevlig helg

Svar: Vi betalar för det oxå! Många tusenlappar per år... Och som TH behandlade F och hans fall så tycker jag de är riktigt äckliga. De försöker slingra sig, tar inte ansvar, tar felaktiga beslut, drar felaktiga slutsatser. Vi har ju inte fått pengar för roliga saker utan för olyckor, skador och annat skit... Och de har ofta väldigt konstiga tillägg till reglerna. Det vi fått av dem är ingenting mot vad vi lagt ner själva i pengar i förlorad inkomst, bensin.
Chetti

2014-02-01 @ 08:29:40
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: mamma

Usch det ser riktigt otäckt ut med alla stygn på benet! Hoppas det går bättre för varje dag, så han snart kan gå normalt igen.

Svar: Tack mamma!
Chetti

2014-02-01 @ 18:21:09
Postat av: anna u

tack för igår var himla trevligt allt för sällan vi ses
:(
kram på er

Svar: Ja, det var roligt att ses! Ja, sällan vi ses men skolan tar mycket av min tid =(Kram
Chetti

2014-02-02 @ 20:51:25
Postat av: Madde

Hoppas Henry kryar på sig och kan springa och leka snart igen. Duktigt kämpat med studierna! Kram

Svar: Tack för din omtanke! kram
Chetti

2014-02-06 @ 18:11:10
Postat av: Ingela

Shit vad det ser ut!! =( fy!

Olgaotur var kul, hihi

Svar: Ja, det kommer bli stora ärr på benet...
Ja du hittar henne på instagram #olgaotur =D
Chetti

2014-02-10 @ 09:02:00
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0