Tuffa dagar

Vi har haft tuffa dagar med mycket smärta och tårar. Det känns fortfarande ofattbart. Man ska inte dö i den åldern, man ska inte dö när man är på "semester", två små killar ska inte växa upp utan sin pappa.
Det sjuka är att även Lucky växt upp utan pappa då deras pappa dog i en bilolycka när han var bebis.
 
Nu är det bestämt att F åker till Malmö på söndag för att träffa storebror F. Tillsammans åker de sedan till Schweiz på måndag och träffar Luckys familj. Sedan åker de troligen till Nigeria på onsdag och stannar kanske högst en vecka. De ska ha vaka där med hela familjen och sedan ska de åka med kroppen tillbaka till Schweiz så familjen får begrava honom. Frun och speciellt barnen behöver ett ställe att kunna gå till och känna att han är nära dem.
 
Det känns svårt för mig att han ska åka till Nigeria men jag håller det för mig själv. Jag vill inte stoppa honom och jag vet att han kommer ta det försiktigt och så får vi bara be att han kommer hem välbehållen.
 
Det kommer tyvärr bli långa dagar för Henry och Samuel på förskola/fritids för det är både jag som lämnar och hämtar när F är bortrest. Men jag jobbar bara två veckor till innan vår ledighet så det ska nog gå bra. Jag var hemma från jobb onsdag-torsdag men jag jobbade idag igen. Det var svårt mentalt men vi behöver pengarna. Sanningen är att vi är helt barskrapade och denna resan som F kommer göra är något vi inte ens har pengar till... Vi kunde i princip knappt betala våra utgifter denna månad och sparkontot gapar tomt =(
F har varit sjukskriven sedan slutet av maj och hans ärende är inte klart än, hoppas verkligen det är klart till slutet av juli annars vet vi inte hur vi ska göra...
Men i jämförelse med Luckys familj och deras förlust så är detta ingenting. Pengar kommer och går och det viktigaste är att hyran och elen blir betald, det övriga får man lösa på något sätt...
 
Vi åker till Skåne om två veckor men det som hänt tar bort en stor del av den glädje vi hade inför vår ledighet och resa. Men det ska bli skönt att få komma hem och träffa släkt och vänner. Komma bort från allt.
 
I helgen kommer vi inte göra så mycket såklart och på söndag har vi 12-års bröllopsdag men den kommer vi inte kunna fira, den kommer förståeligt i skymundan i år.
 
Tack för alla sms, telefonsamtal, FB inlägg, Messenger meddelande m.m. Det värmer att folk sörjer med oss i vår svåra stund!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja det är märkligt hur snabbt allt svänger och på ett så oförståeligt sätt.....

bra dom får hem kroppen i alla fall....

"trevlig" helg... :/

Svar: Ja =(
Chetti

2014-07-05 @ 09:25:57
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Önkar att jag haft pengar att bara dela ut till dem som har det knapert. och önskar att jag kunde vara hos dig och hjälpa till när F är bortrest <3

Svar: Fina du <3
Chetti

2014-07-07 @ 09:10:05
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0