Måndag, andra arbetsveckan pågår

Lördagens vägning visade +0,6kg men det känns ändå helt ok. Som jag skrivit förut så går man upp lite efter en pulverdiet. Nu ska jag försöka gå ner med mat och träning istället, som jag gjort förut och det funkar ju lika bra. Funderar lite på LCHF, tänker lite i de banorna nu för att få bort resterande kilo.
 
Jag ska inte tillbaka till gamla vanorna i alla fall. Regelbunden träning, regelbundna måltider med bra mat och ha en unnardag/vecka. Jag har inte bråttom egentligen, kanske att jag nått min målvikt i slutet av året. Jag har ca 10kg tills jag är inom normal BMI och sedan vill jag gärna ner en 4 kg till. Så typ 14kg till.
Men jag måste understryka att det inte är lätt för mig. Jag tänker på mat varje dag, inte så mycket på sött men på att äta mycket och hela tiden helst. Ibland känns träningen inte så lockande men det är bara att göra det, känns bra efteråt. Jag kan inte garantera att jag inte går upp igen men jag ska verkligen kämpa mot mina demoner i hjärnan.
Och jag ska väga mig varje lördag oavsett hur dålig min vecka varit, jag ska inte slippa undan och "skit i allt" som jag brukar göra.
 
Förlåt för all vikt och mattjat men jag måste få ur mig det någonstans så ni får bli mina lyssnare =)
 
I helgen åkte vi till Ikea och det var inte lätt med unge herr Samuel... Han vill inte sitta i vagn utan helst springa överallt och snabbt. Så F fick springa efter honom så fick jag plocka vad vi skulle ha. Superskönt med nya fräscha madrasser för hela familjen =D
 
På fredag är det Midsommarafton men det blir ju aldrig som förr när man var barn. Det får väl bli någon god mat och sådär men inte så mycket mer.
 
Ha en fin vecka!
 
Just det fick godkänt på hemtentan i vetenskaplig metod wihoo =D Nu väntar jag bara på svaret om den analytiska uppgiften sedan har jag klarat av allt i termin 2 också! =D

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

oftast när man tänker på mat hela tiden, är för att man inte ser till så att magen har sitt hela tiden.. dens signaler måste bromsas med att mata den jäveln... det är därför jag själv äter varje 2,5 timme cirka... frukt är super.... man får köpa hem 3-4 olika sorter..

Svar: Nja haha jag kan vara proppmätt och ändå vara sugen på mat/gott så det där stämmer inte på mig =DMen för blodsockret så är det bästa att äta något var tredje timme. Annars är det lätt att man faller för frestelser och så. Men hjärnan är en jävel som försöker på en massa tricks för att man ska äta småäta/äta skit...
Chetti

2014-06-17 @ 09:06:46
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0