Mår dåligt....

är inte sjuk sjuk utan något som man kan bli efter att man varit och grillat med jobbkompisarna... Jag dricker och röker väldigt sällan, 1-2 ggr per år.
Usch ja det blev en del av lite allt möjligt... Jag kom inte hem så sent, lade mig direkt och när jag vaknade på morgonen trodde jag att jag skulle dö. Mådde så illa och spydde som en gris. Mår fortfarande kasst men kämpar på eftersom jag är ensam med alla barnen, tvättar och står i.
 
Men nej aldrig mer fylla haha =D
 
 
Mina fina arbetskamrater! Det är så kul att få jobba nu och tre veckor har redan gått. Nu har jag tre veckor kvar innan min ledighet.
 
Veckans vägning blev lite av en chock! 75,1kg visade vågen vilket betyder att jag gått ner 1,9kg denna veckan och totalt 8,3 kilo sedan jag började =D
Jag har nu ätit mat i tre veckor och jobbat som brevbärare. Jag har lyckats hålla mig till bättre vanor, även unnat mig under Midsommar, lördagar och så igår. 1,1kg har jag gått ner under dessa veckor, hade som mål att hålla vikten och de bättre vanorna så jag är så lycklig!!
 
Idag kör jag igång etapp två i min viktminskning. Tre veckor med bara Nutrilette VLCD pulver, hoppas på att gå ner 5 kg. Sedan kör jag tre veckor med mat bland annat över Skåneresan och tanken är att lyckas hålla vikten och de bra vanorna även i Skåne. För det är där allt brukar fucka ur haha
 
Nu ska jag gå och dricka lite pulver och hoppas jag får behålla det i magen...
 
trevlig helg på er!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

rök prince nästa gång istället haha

Svar: Blir nog ingen nästa gång hahaha =D
Chetti

2014-06-30 @ 08:56:41
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: annaadidas

åh vad kul för dig! Grattis till viktnedgången och du fixar det nere i skåne garanterat
kram

Svar: Tack! Jag ska försöka i alla fall, ner ska jag även om jag failar ibland. Har som mål att nå mitt slutmål innan årets slut så 13kg kvar och 6 månader. Borde klara det om jag inte faller dit och börjar skit i allt igen.
Chetti

2014-06-30 @ 09:36:08
Postat av: Ingela

Att du aldrig lär dig ;)

Att äta sunt i Skåne är en omöjlighet. I Skurup finns ett uttryck: Go mad, Möed mad och mad i rättan tid, hahaha ;)

Svar: Jag dricker ju så sällan så kommer aldrig ihåg vad som är lagom =D
Ja, jag vet att det kommer bli en del ätande i Skåne men hoppas jag kan hålla det till mat mest och inte en massa kakor, godis, chips och sådant ;)
Hoppas det i alla fall!
Chetti

2014-06-30 @ 11:28:30
URL: http://www.ingells.blogg.se
Postat av: annaadidas

du grejar det vännen

Svar: Tack =)
Chetti

2014-07-08 @ 23:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0