Midsommarafton =D

Och det blir en nykter sådan för Systemet är visst stängt idag... Men men vi får väl ha kul ändå. Vi ska bara grilla gott kött, med goda tillbehör. Glass och jordgubbar är såklart ett måste.
Vi kommer troligen bara vara ensamma för ingen inbjudan har kommit...
 
Andra arbetsveckan av sex är över. Känns faktiskt kul att jobba men i veckan fick jag problem med vänster knä. Jag som jobbat på Citymail i drygt 14 år och aldrig haft problem får problem med knät nu... Med tigerbalsam och knäband så gick det att dela post ändå. Men hoppas det bara är som jag överansträngt det och att det går över av sig själv. Nu när jag är ledig känns det ingenting alls.
 
Om en månad går vi på fyra veckors ledighet och i Skåneland kommer vi befinna oss de två första veckorna. Kommer bli skönt att få ta det helt lugnt och inte ha några direkta måsten.
 
I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi får se.
 
Morgonsdagens vägning hoppas jag inte vara för mycket plus. Jag har skött mig ganska bra i veckan men idag kommer jag äta en massa gott, det är ju bara Midsommarafton en gång om året.
 
Har bestämt mig för att köra igång en tre veckors pulverdiet från nästa lördag. Hoppas kunna gå ner 5 kg till under de veckorna och sedan tar jag tre veckors paus då jag ska koncentrera mig på att hålla min nya vikt. Sedan kör jag ännu en pulverdietskur och så kommer jag köra hela sommar/höst och vinter fram tills jag nått målet. Ca 14 kg kvar. Äter jag fel en dag, so what, då börjar jag bara på nya kula nästa dag. Jag har inte ätit kakor på 5 veckor nu!! Stolt över mig själv och jag är en kakolist/kakonarkoman så kakor är något jag ska hålla mig borta från i princip hela livet.
Träningen har inte gått så bra, tycker det är tufft att träna efter jobbet men det ska bli bättre sedan när jag inte jobbar längre.
Ätit lite som LCHF i veckan, mycket ägg och kött och mindre kolhydrater. Men jag är ingen strikt LCHF:are, absolut inte =D
 
Ni får ha en fin Midsommar!!
 

Kommentarer
Postat av: annaadidas

hade varit kul att komma över och visste inte hur ni hade planerat.
höll på med att göra fried rice så man har mycket framöver och en hel del städning
är helt slut nu. W ska sova över hos en kompis så det e jag å sessan hemma själv
ha en skön midsommar
kram

Svar: Tack för i helgen o för fried rice =)kram
Chetti

2014-06-20 @ 19:43:40
Postat av: Ingela

Fy f-n vad du är bra! Önskar att jag hade din beslutsamhet! Kram o längtar tills ni kommer :)

Svar: Tack, jag försöker mitt bästa =)Kram o vi längtar efter er också =D
Chetti

2014-06-23 @ 00:57:44
URL: http://www.ingells.blogg.se
Postat av: annaadidas

:)

2014-07-08 @ 23:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0