Semester =D

 
Första veckan av 6 arbetsveckor är avklarad och det gick jättebra tycker jag. Är väldigt glad att jag gått ner i vikt och tränat för den fysiska delen av arbetet klarade jag utmärkt. Det var faktiskt helt okej att arbeta och så fick jag en löneökning från 1/6 också plus att jag kommer få lön redan nu i juni (vi får förskottslön) så det blir inget glapp *puh*...
Idag tog jag semester, har två intjänade semesterdagar wihoo, för Samuels förskola var stängd för planering och så hade vi lite tur för barnen hade skolavslutning idag. Men vi såg inget när barnen sjöng och Samuel ville absolut inte stå där och lyssna. Så vi gick lite rundor runt skolan tills det var klart. Jag hade köpt chokladaskar till lärarna.
 
Igår fick jag svar på salstentan vi hade i maj
 
och visst fick jag VG. Stolt över min prestation detta året. Med tre barn, inte pluggat på 14 år och stirrig som jag är så har det gått över förväntan =D
Väntar fortfarande på svaret på en uppgift i analytisk statistik och hemtentan i vetenskaplig metod men de lär väl komma nästa vecka.

Samuel är så himla framåt när det gäller vissa saker. Fysiskt är han långt framåt, han klättrar på allt (hittat honom på köksbänken ett par ggr och han har inte använt stolen utan klättrat/hävt sig upp där), hoppar jämfota sedan han var 1år, ger järnet varje gång han hör musik och går aldrig utan det är springa som gäller i alla lägen... Nu har vi märkt att han även är framåt med annat. Han kan alfabetet på engelska, alla färger på engelska plus att han räknar till 11-12 på både engelska och svenska. Vi har inte tränat honom utan vi har Youtube att tacka för det. Han lyssnar mycket på engelska pedagogiska låtar och snappar upp allt =)
 
 
Det är svårt det här med pulver, mat, bantning men jag kämpar på. Idag stod jag med ett paket glass i affären och velade fram och tillbaka. Men jag stoppade ner det i frysen igen, 1-0 till mig. Ifall jag ska äta något gott ska det vara bara en dag i veckan och troligen lördagar. Jag ska väga mig imorgon men räknar med att ha gått upp sedan förra lördagen eftersom man går upp efter en pulverdiet, allt vatten kommer tillbaka till tarmarna och det väger. Men jag fortsätter äta på regelbundna tider och kämpar vidare. Jag är glad om jag kan hålla denna vikten ett tag nu sedan tar jag några kilo till. Eventuellt kör jag en tre veckors VLCD kur igen om någon vecka, får se. Det absolut viktigaste är att jag inte börjar gå upp igen, skiter i allt och kommer tillbaka till gamla vanorna. Nej, neråt ska jag hellre sakta men säkert än att jag går upp igen.
 
Imorgon drar vi till Ikea för att köpa nya madrasser, ny vardagsrumsmatta och annat smått och gott som behövs. Inte för mycket, det är skattepengarna och vi vill spara det mesta.
 
Ha en fin helg!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Du är så himla duktig!!

Svar: Tack =D
Chetti

2014-06-16 @ 11:50:46
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0