Fredagkväll

Uppdatering:
 
Ikväll har jag praktiserat och jag kommer även göra det på söndag 09.00-15.30 så jag jobbar mina timmar som jag ska. Från måndag ska jag börja gå med sjuksköterskan och det ser jag framemot. Jag trivs verkligen där jag är nu, trevliga boende och personalen är jättegulliga. Jag lär mig så mycket, speciellt bemötandet och jag har fått hjälpa vid matning, toabesök, byta blöja och byta till nattlinne. På söndag hoppas jag på att få tvätta och klä på någon boende. Allt känns bara så rätt, det här med att vårda andra och jag vill bara lära mig mer och mer.
Det finns ingen ångest över att jobba utan en skön känsla och att se de boende så tacksamma och glada värmer hjärtat mitt.
 
Imorgon blir det fullt upp härhemma inför Samuels 2-årskalas. Kalasmaten ska handlas, sausagerolls ska bakas, huset ska städas upp snabbt, tvättberget måste vikas, maten ska lagas och bord ska dukas plus att vi måste göra oss iordning. Det ska bli skönt att få sitta ner när gästerna gått hem hahaha
 
Ja, i veckan har det varit tre dagar på praktiken för mig, en dag i skolan där vi fick träffa vår handledare och en dag då jag satt med hemtentan. Idag var jag förbi och fick min sista dos Hepatit A, nu är det bara Hepatit B kvar och den ska jag få om ett halvår.
 
Ett kort och småtråkigt inlägg men så vet ni att vi lever i alla fall =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0