Veckorrapport =D

Dagarna springer förbi och ännu en praktikvecka är över. Jag praktiserade måndag-torsdag denna vecka så idag har jag varit hemma och pluggat på förmiddagen. Läst och skrivit lite på hemtentan. I måndagseftermiddag var jag i skolan på omvårdnadshandledning.
 
Mammaträffen förra lördagen var mysig men vi blev tyvärr bara tre mammor p g a sjukdom och annat. Men längre in på våren och på sommaren blir det nog mer rejäla träffar och lite oftare än det varit.
 
 
 
Igår jobbade jag kväll så jag och F passade på att lyxa till det och gick och åt lunch tillsammans innan jag började, kinamatsbuffé =) 
 
Nu är det bara två veckor kvar på praktiken och jag kommer sakna de boende och personalen så mycket. Vi har kommit så nära på så kort tid. Jag har lärt mig så mycket nyttigt och jag vill bara lära mig mer mer mer hahaha =D
 
 
 
Imorgon ska jag och Alicia shoppa kläder, skor och annat som hon behöver. "Jag har inga kläder" som hon säger fast garderoben är full. Men men alltid kul med nya fräscha saker. Det är rabatter på Lindex och KappAhl denna helgen så det var lämpligt. Får inte glömma medlemskorten bara som jag alltid gör...
 
På söndag måste vi storstäda, går inte att skjuta upp längre haha, det har säkert gått 6 veckor sedan vi städade ordentligt sist *skäms* Vi har ju inte tid... Sedan ska jag och Henry ha lite mamma-mellansons tid utan syskonen. Vi ska på bio och se legofilmen och sedan äta ute. Mysigt!
 
Önskar alla en skön helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0