Helgen gick i rasande fart

Och vila har jag ju inte gjort som vanligt... Julpynt, julbak, gäster, förkyld men hyper Samuel, städning och helgen försvann. 

Och det blev ingen varuhusfotografering för där var för lång kö för Samuels tålamod... (Eller mitt?)

Fjärde o näst sista praktikveckan i antågande. Ska börja på hemtentan denna veckan så det inte blir så stressigt sista dagarna innan den ska in. Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej igen! :) Missade helt att du hade svarat på min kommentar, såg det nu, tack! Jag har faktiskt tipsat många i min klass om din blogg och även andra sjuksköterskestudenters bloggar då det är jätteintressant att följa. Kul även att du har börjat blogga mer, det uppskattas! :)
Jag går på Ersta! Vi ska snart ha läkemedelsräkning (eller ja, i början av nästa termin) o jag är så nervös med enorm ångest för jag har alltid varit så dålig på matte och bara jag tittar på internet vad det handlar om så börjar jag nästan gråta. Är livrädd verkligen för att det ska gå åt skogen. Du som också kände liknande, kan du lugna mig på nåt sätt haha... jag tänker typ om man får mycket hjälp, om det är många som har lärt sig som också hade svårt för det? Om det finns hopp med andra ord :)
På tal om din nuvarande praktik så verkar det såå roligt, kul att du får göra mycket självständigt o så! Kommer nog gå bra för dig :)

Svar: Kul att du går på Ersta! Bra skola, eller vad tycker du?
Jag var livrädd för läkemedelsräkningen, ångest verkligen. Jag nötade in formlerna och gjorde gamla tentafrågor och det gick bra! Första i V31 är på en enkel nivå men nu börjar ångesten smyga sig på inför V41 men men kör samma taktik, repetera formlerna och göra gamla tentafrågor.

Praktiken är sjukt kul, lärt mig så mycket under så kort tid.
Chetti

2014-12-02 @ 16:35:44
Postat av: Cissi

Ja jättebra skola, har dock ingen aning om vilka som går där typ förutom min egen klass, kan sakna studentlivet lite men det är ju en liten skola.
Förstår tt det känns jobbigt med ytterligare läkemedelsräkningstentor men det gick ju bra för dig sist så säkert gör det det sen med! Tack för lite lugnande svar, då är jag inte ensam. Hoppas att Birgers bok är lärorik, tänkte börja redan under jullovet faktiskt.
Åh vad jag längtar till sjukhuspraktiken! Förstår att det är mkt lärorikt, njut av din tid :)

Svar: Birger är tyvärr inte så bra på föreläsningarna, lärde mig i princip inget där. Han bok är på typ 10 sidor men man får inloggningsuppgifter till en nätsida där det finns många övningar.
Du ska vila under jullovet! 😄
Chetti

2014-12-03 @ 21:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0