Hösten

Vi var ute på lekplatser idag en stund, barnen och jag behövde komma ut. Så vackra färger och inte alls kallt.
 
I veckan har vi bara haft skola i fredags då vi träffades i vår basgrupp annars har jag suttit och pluggat månd-torsd inför tentan. Det är så mycket men jag kämpar vidare. Sista veckan blir en repititions och nötningsvecka och det kommer vara riktigt nice när tentan är skriven. Det känns ok att plugga ändå för det är våra vanligaste sjukdomar och vår roll som SSK som är i fokus inför denna tentan. Men som sagt mycket att komma ihåg och särskilja från varandra.
 
 
 
Samuel för två år sedan och idag. Kan rekommendera appen Timehop. En rolig app som tar fram vad du skrev, vilka bilder du lade ut på Insta, FB, Twitter m.m. dagens datum men 1, 2, 3 osv år sedan.
 
 
Annars firar jag två veckor idag, två veckor utan cola zero (läsk öht) och jag är mäkta stolt! Ni som känner mig vet att jag druckit cola (zero) i många år, dagligen. Jag ska inte dricka det mer (hoppas), inte ens när det är fest utan hellre riktig läsk då.
Idag börjar nästa steg i mitt renare liv haha =D och nu är det kosten vilket är det svåraste... Min tanke är att bara äta gott på lördagar, sönd-fred normalkost och lite lyxigare på lördagen då. Men ingen bantning utan bara utesluta gott dessa dagar. Går jag ner är det bara ett plus +++++
Sista steget kommer om två veckor då jag ska införa regelbunden motion. Med ändrad kost och motion hoppas jag att förändra min syn på mat och träning och förhoppningsvis gå ner i vikt också.
Dessutom har jag bestämt mig för att aldrig mer röka, inte ens feströka för det är ju egentligen helt onödigt att förstöra flimmerhår några ggr per år =)
 
 
 
Jag kan inte lova att detta kommer att fungera men som jag lever nu är inget alternativ så något måste jag göra. Varje försök är närmare framgång!
 
Imorgon ska jag och Alicia åka och köpa vinterkläder åt henne. Skulle egentligen göra det nästa helg men KappAhl och Stadium har bra rabatter som går ut nu i veckan. Alicia har fått linser nu och det fungerar bra än så länge, vi ska på återbesök om några veckor.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jaja fakk cigg.... o du, bloggplatsen visar vad du skrev den dagen år för år för år... byyyyyyt bloggplats ffs..... dessutom är bloggplatsens app den absolut bästa på marknaden.. som om man sitter vid datorn.

Svar: ok men appen Timehop har samlat alla dina sociala medier och radar upp bilder, text m.m. just vad du gjorde den dagen år för år, en rolig app, testa vet jag :)
Chetti

2014-10-19 @ 10:14:35
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Anette

Kul att se att du fortfarande bloggar
Min ligger nere sen länge :))

Svar: Ja, jag försöker men det blir mycket sällan nuförtiden, typ en gång i veckan =D
Chetti

2014-10-25 @ 10:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0