Min övervikt

Ni förstår nog inte hur mycket jag avskyr min övervikt och hur deprimerad den gör mig. Jag kan le och skratta men inombords brinner jag av hat för mig själv och min svaghet.

Ni som känt mig en längre tid vet att jag alltid varit smal men efter Samuels födelse så går det bara inte... Har försökt åtskilliga gånger och vill inte ge upp.

Varför kan inte jag lära mig att äta på ett normalt sätt? Eller rättare sagt hur gör jag? Hur lär jag mig? Hur kan jag stå emot saker jag knte bör stoppa i mig? 

Jag är inte ens tjock nog för operation... Men har 20kg övervikt, 20 tunga kilo som jag bara vill bli av med. Vill inte ens ha snabbt resultat längre utan bara lära mig äta normalt och ha en långsam viktnergång. Ändra vanor, få in nya vanor och må bra!

Jag mår inte bra just nu varken fysiskt eller psykiskt...

Vad gör jag??

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

du hatar det inte tillräckligt mycket för att styra upp något annat.... och det är tyvärr sanningen... lite som en dålig relation... man hänger sig kvar vid de fina bitarna... så slipper man se alla dåliga... det är bara att äta tills den dagen du kapitulerar... och sen så kör man...

Svar: Men jag har bantat så många ggr utan problem och då vägde jag mycket mindre. Jag vill verkligen gå ner, försöker gång på gång men failar och det är inget jag vill utan något tar över 😣. Det känns som jag behöver professionell hjälp av något slag då jag verkligen inte klarar det längre.
Kanske beror på skolan, krävande barn och att mitt instabila psyke? Man måste må bra för att lyckas tror jag.
Chetti

2015-04-23 @ 07:12:57
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Anette

Vet inte vad du testat men tycker Viktväktarna låter bra. Ingen diet bara riktigt & bra mat från dag 1
Lycka till & du lyckas till slut

Svar: Tack! Tänkte köra med viktväktarna faktiskt, har gjort det förut o det har funkat
Chetti

2015-04-25 @ 18:25:00
Postat av: Stamp-E

kanske problemet är att du hela tiden pratar om målet.... att du ska väga det och det, vara där och där när det har gått det och det etc.... testa att bara ta en dag i taget, en timme i taget, en lunch i taget.. gör det inte till en så stor grej, för då pallar man liksom inte...

Svar: Så kan det vara! Du kan vara min viktcoach/sponsor 😊
Chetti

2015-04-27 @ 06:22:57
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0