Sorry fär dålig update

Förlåt för att jag har varit en dålig bloggare...
 
Förra veckan avslutades praktikkursen med seminarier och en insänd hemtenta. Jag bockar av kurs efter kurs och om 8 veckor är det sommaruppehåll =)
 
I helgen var vi ute en del och lekte i det vackra vädret, söndagen städade jag i X antal timmar och jag hade så ont i höger arm i över ett dygn p g a överansträngning...
 
Igår, måndag började en ny kurs V43, Människans behov av palliativ vård som ska pågå i 4 veckor. Vi hade en föreläsning i Palliativ vård och äldre och det känns tungt. Tankarna gå till min pappa som låg på en palliativ enhet de sista 3 månaderna av sitt liv.
 
Idag, tisdag har jag varit hemma och skrivit ut ett samtal som jag hade förra veckan. Jag spelade sjuksköterska och det är inte lätt när det blir sådär krystat på något sätt. Känns mycket naturligare på praktiken. Jag var så kass tyckte jag och inte alls som man borde vara... tur att det bara är en övning =)
 
Imorgon, onsdag är jag också hemma så får se vad jag ska hitta på då, på torsdag har vi föreläsningar i Beröring och beröringsmassage och i Kärleksfullt vårdande vid livets slut. Vi ska även prata om våra examensarbeten, C-uppsatserna som vi ska skriva i höst. På fredag ska jag träffa min basgrupp.
 
Denna kursen innehåller "bara" skrifliga arbeten och seminarier. Skönt att slippa salstentor...
 
Så nu vet ni vad jag hittar på =)
 

Kommentarer
Postat av: Ingells

Jag förstår att den kursen känns! Tänk på att pappa verkligen tyckte om hospis o känslan där. Dock inte den manlige på natten... 😔

Svar: Jo det var ett bra ställe men ett ställe där alla dör 😣
Chetti

2015-04-14 @ 17:55:40
URL: http://ingells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0