Helgen

 
I fredags var vi bara hemma typ, tränade, städade, rensade ur en garderob och veckohandlade. Det var skönt att vara hemma trots att det var full hålligång ändå.
 
I lördags bakade vi kanelbullar till Alicias kalas och sedan packade vi väskorna och drog på kryssning tillsammans med Anna, Wallace och Denise.
 
A-hytt med fönster plus gratis drinkband till barnen, lite lyx hahaha. De kunde hämta hur mycket dricka de ville/kunde under hela resan. Tack Ica =)
Viking Line Cinderella
Med den här unge herren var där inte en lång lugn stund... Det gick vilt till vart han än härjade.

Pappa F hade kul verkade det som =D

Härligt väder så jag och Anna njöt på soldäck en stund.

Frukostbuffén slank ner med god aptit!
Henry kom 2:a i Taxfreetävlingen. Man skulle gissa antal karameller i en burk. Jag gissade bra hehehe, för det var jag som tävlade åt barnen =)
Han fick en påse med Daim, inte de vanliga utan en ny sort som är godare!
 
Sedan gick han och vann teckningstävlingen också! Där var det en påse med vinster med penna, pussel, ficklampa och en massa annat smått och gott.
 
Trötta och glada kom vi hem söndageftermiddag. De sista timmarna på ledigheten tränade jag, lade Samuel och gick igenom skolschemat m.m.
 
 
 
Idag var det så dags för skolan igen, termin 5 och kurs V51, Vetenskaplig metod och examensarbete. Den sträcker sig över hela terminen men vecka 47-51 har vi V52 vilket är praktiken denna terminen. Vi kommer ha en del seminarier och C-uppsatsen ska skrivas, opponeras och presenteras.
Vi är inne på ett uppsatsämne men vi får se hur det blir, måste kolla om det finns tillräckligt med underlägg för att göra en litteraturstudie på det. Tänk att om knappt tio månader så jobbar jag som sjuksköterska, wihooo
 
Denna veckan har vi några föreläsningar i hur man skriver en uppsats och lite repetition på statistik och sådant.
 
Here we go!!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

gött med resa och chill...

men litteraturstudie chetti... buuuh... dom brukade vi terra som valde det hehe... ta något nytt snöigt ni vill undersöka och gör softa långa djupintervjuer..... :D

Svar: Vi får tyvärr bara göra litteraturstudier på vår skola. Lärarna tycker det är för ont om tid att göra intervjustudier och sedan att resultatet ska analyseras på ett vetenskapligt sätt.
På Malmö Högskola gjorde jag två intervjustudier och det var jättekul!
Chetti

2015-08-18 @ 07:31:30
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

wow.... va tråkigt att höra... "lärarna tycker"... vadå.. alla har samma tid på sig så får man lösa det bäst man vill på den tiden... snacka om att göra det lätt för sig...

jaja fakk it, bara gör skiten och bli klar med skolan....

Svar: Ja det är bara att göra skiten 😊
Chetti

2015-08-19 @ 06:24:22
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Fina bilder du tog :)
Kör hårt sista svängen kul att du kommit så långt vännen, och trevlig helg men lite sömn ;-)
kram!!

Svar: Tack 😊
Kramar
Chetti

2015-08-20 @ 14:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0