Praktiken är över


Sitter på t-banan hem och har precis arbetat sista passet på praktiken. Nu ska jag bara ladda upp två dokument på skolans hemsida sedan tar jag tre veckors jullov yeah. Dokumenten är ett självuppskattande dokument och ett dokument där min handledare satt betyg på mig. Men det är min lärare på skolan som sätter slutgiltiga betyget.

Igår gjorde jag klart mina två hemtentor och skickade in. Jag hade skrivit klart den ena men den kändes inte bra så jag slängde den och skrev en helt ny på en dag och den blev jag hyfsat nöjd med.

Är lite orolig över barnens julklappar... Beställde surfplatta och skydd förra fredagen som inte kommit än. Och i måndags brställde jag ps3 spel o en handkontroll som inte heller kommit... Irriterad ja, arg ja och mycket besviken på Posten! Det är inte lika säkert som ett brev på Posten längre 😡😡

Inatt sover Alicia över hos Anna o Denise och imorgon sover Denise över hos oss. Imorgon ska Alicia på kalas. I helgen ska jag fixa och trixa lite, skoldokumenten, packa in klappar, handla julmat och några klappar och sådant. 

Ha en härlig helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0