Söndagkväll o helgen är över

 
Tack för alla kommentarer till mitt deppiga inlägg tidigare i veckan. Nu mår jag mycket bättre! F har lämnat Samuel på morgonen och det har gått jättebra. Jag har hämtat honom och det har gått bra det med!
 
Det kommer att ta tid att få honom att sluta säga F U har vi förstått. Det viktiga är att vi bekräftar hans känslor som "jag förstår att du är arg/ledsen m.m." Med tiden kommer han sluta säga det och jag tycker mig se en liten skillnad redan men han säger det ändå några ggr/dag.
Helgen har varit en mixad kompott av allt precis som det ska vara. I lördags gick jag en powerwalk i en timme med Samuel i vagnen. Jätteskönt!
Sedan var det dags för Alicias streetdance och även där gick jag och Samuel en längre promenad medan hon dansade. (F körde taxi hela dagen..)
 
Jag har sett massor av filmer senaste tiden, några axplock
 
"The interview"  en komedi med Seth Rogen och James Franco. Ganska rolig!
 
"Horrible bosses 2" en komedi med Jason Bateman, Charlie Day och Jason Sudeikis. Jätterolig!
 
"Dear white people" ett drama som väcker känslor. Om svarta/vita, fördomar, rasism m.m.
 
"Exists" en skräckis som handlar om ett gäng ungdomar som åker till en liten stuga i skogen och vad finns i skogen? oooohhhhh
 
"Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day" en komedi med bl.a. min favorit Steve Carell. Inte så rolig som jag förväntat mig men den är en ok familjefilm/söndagsmysfilm.
 
I lördags "firade" jag 15 år som anställd på Bring Citymail. Så många år, så många vintrar, så många regniga och soliga dagar. Så många långa och korta arbetsdagar, så många roliga AW, julbord, fester m.m. Nu går vi in på vårt sista och 16:e år tillsammans. Om det fortsätter gå bra med studierna så antar jag att jag tar examen juni 2016 och det innebär att jag kommer säga upp mig ungefär vi denna tiden nästa år. En epok i mitt liv är därmed över och det är både sorgligt och väldigt spännande!
 
Melodifestivalen i lördags var ju intressant. Jon-Henrik och hans jojkande går rätt in i hjärtat, visst vi förstår inte vad han sjunger men det känns så äkta och så bra! Jag har en känsla att han tar hem hela alltet i år men vi får se om min magkänsla är rätt! Vad tycker ni?
 
Idag, söndag dansade jag först i en timme framför XBox Kinect, varierar min träning så det inte ska bli tråkigt =) Sedan var det dags för en mamma-Alicia dag. Vi åkte till Skärholmen Centrum och gick runt, sedan blev det bio på Heron City.
 
"Sune i Fjällen" och den var jätterolig! Morgan Alling är så rolig tycker jag och den familjen är ju helt underbart knasiga hahaha
 
Nu är helgen över och det känns ju alltid trist... En ny skolvecka på gång och det är sista i denna kursen. Vi ska skriva klart vårt grupparbete och skicka in, samt ha en presentation om det på fredag. Sedan kör praktiken igång nästa vecka och jag är taggad! Ska bli så kul!
 
Ha en fin vecka
 
 
 
 

 

Kommentarer
Postat av: paula

när han säger f u säg att han i stället ska säga i love you

Svar: Mmm vi har försökt med andra ord men då bara skriker han F U om och om igen...
Chetti

2015-02-23 @ 14:29:48
Postat av: annaadidas

jag rek en film som heter "The theory of everything" Experience the incredible life story of Jane and Stephen Hawking

"Annie"

Svar: Ok tack 😊
Chetti

2015-03-15 @ 13:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0