vabruari

Samuel är så dålig, inne på fjärde dygnet nu med feber, jobbig slemhosta och en näsa som rinner som en kran... Vi har fått pussla ihop dagarna så jag inte ska missa något i skolan. Alicia vabbade 2 timmar i måndags, F vabbade tisdagen och jag onsdagen. Idag bytte F till kvällspass på jobbet och jag vabbar från 12 och imorgon vabbar F hela dagen. F ska ta med honom till en läkare imorgon bara för att se så det inte är någon bakterieinfektion och om vi kan få en bra hostmedicin utskriven. Vi har kört med Bisolvon nu ett par dagar men det är knappt någon förbättring vad det gäller hostan... Han hostar hela nätterna och särskilt i mitt ansikte... Så det blir väl jag som ligger däckad snart...
 
Jag är glad att vi inte har någon megatenta på lördag eller så... Idag hade vi vår presentation om "Utvecklandet av det egna ledarskapet" och det gick bra!
 
Så det blir en innesittarhelg som det ser ut nu! Måtte det vända till måndag om inte så fortsätter vi vårt pussel nästa vecka. Vi ska ha mina kompisar med barn över både lördag och söndag så det blir kul med besök i alla fall!
 
Idag ropar vi GRATTIS åt vår gulliga Denini som blir hela 8år!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Kan Alicia vabba??????

Svar: "Vabba" hon passade Samuel 2 timmar så jag kunde åka till skolan 😊
Chetti

2015-02-12 @ 16:06:18
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0