En dag kvar

Innan allvaret drar igång igen. Och det blir ingen lugn start för redan nästa lördag (17/1) har vi en salstenta. Så det blir väl en hel del pluggande 1,5 vecka framåt. Psykologiska sjukdomar så det är väldigt intressant. 

I fredags fick vi besök av barnens kusin Jonathan och hans pojkvän. Kul med besök! 

Idag var en effektiv dag. Jag var inne på jobbet och ordnade tjänstledighet för mitt sista (!) studieår. Passade samtidigt på att söka fyra veckors föräldraledighet i sommar.
Ringde och fixade så Henry ska börja ta privata simlektioner. Personen jag pratade med höll med om att man lär sig mycket snabbare med privata lektioner än i en stor barngrupp. Så det lät väldigt positivt! På lördag har han den första lektionen.
Sedan har jag anmält Alicia till streetdance i Huddinge http://www.blissdance.se/ och det lät väldigt positivt. 10 lektioner och sedan har de en avslutningsshow där Sean Banan ska vara med och uppträda.
Ringde Icabanken och beställde nytt kort för mitt kort försvann spårlöst i Skåne...
Fixade och trixade med förra månadens räkningar och inser att det ser skit ut med pengar... Längtar tills jag får börja jobba på riktigt igen och med en bättre grundlön med möjlighet att höja den med OB och annat.
 
Imorgon blir det till att ta det lugnt och förbereda mig inför skolstarten. Tänk att om 1,5 vecka så är termin 3 över och halva min utbildning har svischat förbi! Helt otroligt. Nästa år är jag klar och kan börja jobba! =) Men måste bara klara av alla hinder på vägen innan jag har legitimationen i handen.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0