Veckan utan fungerande mobil...

Det har varit väldigt jobbigt att inte ha en fungerande mobil i veckan... Men nu är den här, min nya Iphone6 och den ligger på laddning. Snart ska den aktiveras och installeras and then I´m back =)
 
Femte och nästsista arbetsveckan är till ända och nu är det endast en ynka vecka kvar på mitt framtida före detta arbete. Det känns lite vemodigt ändå, de senaste 15,5 åren har Citymail varit en stor del av mitt liv genom död, giftermål, barn och annat. Det är en speciell arbetsplats och gemenskapen med de andra gör att man klarar sig igenom även de tunga dagarna och vintern. Det har varit mycket kul under åren, mycket skratt och annat. Alla människor man träffat, all post man delat, alla snöiga/isiga/regniga/kalla/varma/blåsiga dagar då man kämpat på.
Jag är fortfarande anställd dock men kommer säga upp mig i höst/vinter när det är dags att söka nytt jobb i mitt nya spännande yrke.
För varje dag är jag närmare mitt drömyrke barnmorska, har velat lite mellan det och barnsjuksköterska men det lutar mer och mer mot barnmorska. Eventuellt att jag gör båda specialistutbildningarna, får se för det beror på hur mycket man kan kombinera arbete och skola. Tänk att lilla jag, kommer få jobba med något så fantastiskt (om allt går bra). Ibland kan jag knappt tro det...
 
Annars har det inte hänt så mycket i veckan förutom jobb. I helgen ska vi ut och äta hela familjen och fira vår 13:e bröllopsdag. <3
 
10 veckor med träning och bra kost har börjat ge resultat! Jag hatar inte det jag ser i spegeln längre och jag mår så bra. Fortfarande överviktig men så stolt över mig själv att jag lyckades vända min neråtgående spiral mot mer och mer övervikt/fetma.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0