Vikten

Vägningsdag och jag kan konstatera att jag gått upp 4,5 kg sedan 12/9...

Nu måste det vända innan jag går upp ännu mer... Det sorgliga är att jag har så lätt för att falla tillbaka i gamla vanor. Träningen uteblir och jag äter skit varje dag.

Jag vet hur jag ska göra för att gå ner, vet hur jag ska behålla vikten och jag älskar den livsstilen med träning och bra kost. Men det är den där jäkla sockerdemonen som vill fucka upp allting hela tiden. 

Behöver tips! Vad gör jag när suget sätter in? Vad gör jag för att stoppa sockerdemonen, inte bara för stunden utan för gott. Folk som inte är sockerberoende har ingen aning hur jobbigt det är... Det är en hatkärlek till detta jävliga och samtidigt underbara socker. 

Nu på väg till skolan för omtentan och jag är mycket nervös...

Kommentarer
Postat av: Anonym

sorry girl, det är bara att kämpa tyvärr, det finns inget annat än hårt arbete. Det blir ju lättare med tiden, men så fort demonen kommer igen så är det kört, det är som med alla sorters missbruk.

Jag börjar oxå bli lite sådär trött på mig själv.. så trött på mig själv så jag funderar på att prova andra saker... så jag har beställt lchf-bibeln typ, jag googlade och det är den ultimata recept-boken... säger inte att jag kommer köra lchf... men funderar på att testa... vi får se... hittar jag 30 recept som funkar så kommer jag och frun att köra 30 dagar i sträck, full frontal lchf.... annars skiter jag i det...

Svar: Mmm det är så surt... Var ju inne i världens flow men så kom c-uppsatsen och jag mådde kasst. Då såg demonen sin chans... Nu har jag svårt att hitta tillbaka.
Lchf ska vara bra för sockerberoende men jag gillar inte att man utesluter frukt och många grönsaker, bröd, pasta och sådana "normala saker". Du får berätta hur det går sedan!
Chetti

2015-11-08 @ 11:40:34
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0