Höstlov

Barnen har haft höstlov hela veckan men Samuel har gått på förskola. Jag har varit i skolan/pluggat måndag-torsdag men idag, fredag tog jag ledigt från allt som har med skola att göra! Jag och Alicia hade en mamma-dotterdag och vi åkte och shoppade en massa kläder. Många pengar rullade...
 
Sista handledningen i måndags gick bra, lite småfix här och där men handledaren sade att vi får gå upp i opponering! =) Det var en stor sten som föll från mitt bröst. Nu i veckan har vi reviderat det vi fick nedslag på samt det vi ville fixa till. Idag skickar jag in den till handledaren för en allra sista kontroll.
På torsdag 8.30 nästa vecka ska den vara inlämnad och det kommer vara en skön känsla efteråt! Jag har hört att ifall handledaren godkänner att man får gå upp i opponering så brukar det bara vara små revideringar för att få godkänt. Hoppas det stämmer! Vi fick reda på vår examinator idag och uff hon är riktigt hård. Jag hade henne på praktiken i våras och det gäller att kunna svara på alla frågor! Men jag gillar henne men som sagt riktigt hård!
 
Men nu börjar jag bli nervös inför omtentan i läkemedelsräkning... Drömde inatt om att provet bestod av tre konstiga papper och jag fattade ingenting... Folk pratade och störde. Skum dröm men åh, jag vill så gärna klara den nästa gång.
 
Imorgon, lördag, ska vi fixa lite Halloweenfirande härhemma. Någonting behövs för att liva upp denna långa och tråkiga höst.
 
De goda vanorna jag hade i fyra månader är helt omkullkastade men jag ska hitta tillbaka dit igen. Imorgon kör jag igång men jag ska inte väga mig. Jag ska väga mig om en månad och se om jag är tillbaka på den vikt jag hade i september. Sedan ska jag fortsätta bara väga mig en gång per månad för annars blir det så mycket fokus kring vikten. Egentligen är ju mitt mål regelbunden träning och bara gott på lördagar. Så det ska jag försöka hålla i.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0